Hopp til innhold

Åge Aleksandersen falt av scenen under konsert

Under en konsert med Sambandet i Mjøndalen lørdag kveld, falt vokalist Åge Aleksandersen av scenen. – Det går bra med Åge, sier manager Tor Evensen.

SE VIDEO: Reiser seg etter fallet

Åge Aleksandersen falt av scenen under en konsert i Mjøndalen lørdag kveld. VIDEO: TORDIS GAUTEPLASS

Norgesturneen for Åge Aleksandersen og Sambandet fikk en uventet og brå start da vokalist Aleksandersen falt av scenen under konserten på Eiker Rock i Mjøndalen, Buskerud.

Årsaken til fallet var en ustødig høyttaler som vokalisten skal ha tråkket og glidd på.

Søndag ettermiddag kommenterte artisten selv fallet på Facebook:

«– Ser at det svirrer div versjoner på nettet.
Her er den riktige versjonen..
Jeg skulle hoppe opp på en høyttalerkasse foran scenen på på slutten av konserten..
Der var det glatt.!!
Falt bakover og slo meg ganske kraftig. Stor kul i bakhodet, div sår og skrammer her og der. Heldigvis var det en lege tilstede som ga førstehjelp og sjekket meg grundig.. Ble «iset» og plastret.
Skal aldri mer prøve på et lignende «stunt»..TRUR EG..»

Manager Tor Evensen snakket med Aleksandersen lørdag kveld, og opplyser om at alt står bra til med vokalisten etter fallet.

– Vi betrakter ikke dette som en dramatisk hendelse. Det går bra med ham og det får ingen innvirkning på turneen, sier manager Tor Evensen til NRK.

Bandet reiser hjem til Trøndelag søndag formiddag, og skal spille neste konsert under Idyllfestivalen i Fredrikstad neste helg.

– Det gikk veldig fint, det var en veldig hyggelig konsert på et litt annerledes sted. Oppi skogen med et flott publikum, sier Evensen.

Åge Aleksandersen

NORGESTURNE: Åge Aleksandersen og Sambandets konsert i Mjøndalen var andre stopp på sommerens Norgesturne.

Foto: Tordis Gauteplass

Lang Norgesturne

Åge Aleksandersen og Sambandet startet sin norgesturné med to konserter i Tromsø i begynnelsen av juni. I løpet av de neste månedene skal de innom Kirkenes i nordøst, via Båtsfjord, Manndalen, Svolvær og Bodø, samt større byer som Bergen og Oslo.

Trønderrockeren Åge Aleksandersen fyller 70 år til neste år. Da NRK intervjuet artisten før konserten i Tromsø, sa han at dette er siste gang de legger ut på en omfattende Norgesturne.

– Det er siste gang vi gjør ei sånn lang reise. Neste år skjærer vi radikalt ned på antall konsertsteder. Reisinga er slitsom, men timene på scenen er fremdeles bare gøy.

Konserten i Mjøndalen lørdag kveld var tredje stopp på turneen som skal avsluttes 29. september i Volda.

Bandet var en av hovedattraksjonene under Eiker Rock som i år feiret 25-årsjubileum. Dirty Deeds, Mjøndalen Jammelag og Splitter Pine opptrådte også i Portåsen Amfi lørdag kveld.

AKTUELT NÅ