Bak lukkede dører koste brudeparet, familie og venner seg med lekre retter.
Middagen startet klokka 19.30, og var ventet å holde på til over midnatt.
Vennefesten holdes ved restauranten Bølgen & Moi i Trondheim sentrum.
Røper råvarene
Råvarene som skulle brukes til middagen under vennefesten.
Ved restauranten ville de ikke røpe detljene i menyen, men de viste fram råvarene som skulle brukes.
På tallerkenene skulle det ligge kamskjell, piggvar, breiflabb, russisk kaviar, kongekrabber, andelever, vaktler og fiken.
Hvilke retter som ble tryllet fram av dette ville de altså ikke si. Heller ikke hvordan råvarene ble tilberedt.
Bølgen & Moi serverte viner fra sin rikholdige vinkjeller.
Til maten ble det servert et utvalg hvite og røde viner. Men hvilke viner vil ikke restauranten ut med.
- Dette er et privat arrangement, og derfor vil vi ikke røpe i detalj hva gjestene fikk å spise, sier souschef Andre Vågen.
Enkelt og folkelig
Vågen kaller opplegget enkelt og folkelig. Han avviser at dette er mat som er forbeholdt kongelige ganer.
Rundt bordene i restauranten satt 100 gjester.
- Nei, dette er god mat og drikke som hvem som helst kunne bestilt på restaurant en vanlig hverdag.
For Bølgen & Moi var det en utfordring å lage mat til de kongelige, og de ansatte gledet seg til jobben.
- Det er klart det er en spesiell opplevelse. Det er jo ikke hver dag vi serverer kongelige. Men ellers er dette som en helt vanlig dag på jobben, sier Andre Vågen.