Retningslinjer for #NRKNordland

NRK Nordland ønsker å speile fylket ved hjelp av publikums seerbilder. Ved å bruke emneknagg (hashtag) #NRKNordland på Instagram godkjenner du at NRK kan bruke bilder du publiserer i enhver redaksjonell sammenheng både på TV og på nett.

Vi ønsker alle typer bidrag velkommen, men forbeholder oss retten til å moderere bilder som er i strid med norsk lovgivning. Vi ber om at opphavsrett blir respektert og at du kun sender inn bilder du selv har tatt.

Som fotograf står du også inne for at de som er avbildet på bildet vi publiserer på Instagram har godkjent at dette bildet brukes både på TV og på nett i enhver redaksjonell NRK-sammenheng.

Bildene du publiserer lagres ikke hos NRK, kun en referanse til der bildet ligger på nett. Om du sletter et bilde merket med #NRKNordland fra din Instagram-profil, vil det automatisk bli fjernet umiddelbart fra våre sider. Hvis vi har gjengitt et bilde som du ikke ønsker vi skal vise på våre sider, kan du sende en epost til nordland@nrk.no, så skal vi fjerne det.

Denne siden er ikke sponset eller administert av andre enn NRK. Bildekart- og bildestrøm-siden benytter Instagrams åpne API, men er ikke sponset eller sertifisert av Instagram.