NRK Meny
Normal

Navneglipp i Frp-annonse

Frps andrekandidat i Nordland Jan Arild Ellingsen ble til Jan Arild Svendsen i valgannonsen i A-presseavisene i Nordland i dag.

Jan Arild Ellingsen i avisannonse

FINN EN FEIL: Se godt på denne Frp-annonsen og finn en feil.

Foto: Faksimile Avisa Nordland

Allan Ellingsen

Regionsekretær Allan Ellingsen i Nordland Frp.

Foto: FrP

"Sammen med folk flest, mot de kriminelle - stem FrP. Jan Arild Svendsen, 2. kandidat", står det i annonsen på forsiden av Avisa Nordland, Helgeland Arbeiderblad, Fremover og Rana Blad i dag.

Oversett i korrekturen

- Uff da, dette var ukjent for meg, sier regionsekretær Allan Ellingsen i Nordland Frp.

Annonsen er laget av annonsesamkjøringen i A-presseavisen, men Frp i Nordland har fått annonsene til korrekturlesning før avisene gikk i trykken.

Full fart i valgkampen

- Her på kontoret er det full fart nå i valgkampen, og det er nok årsaken til at det har glippet i korrekturen. Men vi velger å se stort på det. Jan Arild Ellingsen er såpass kjent at jeg ikke tror dette vil skape krøll for velgerne, tror Allan Ellingsen.

Les også: Nordlandsbenken i media

Frp kjørte annonser med Nordland Frp sin førstekandidat Kenneth Svendsen på forsiden av A-presseavisene i hele forrige uke, og han tror det er slik at navneglippen har oppstått. Og hovedepersonen er han ikke bekymret for.

Les også: Disse kan du stemme på i Nordland

- Jan Arild en en mann med godt humør, sier Ellingsen, som vil sørge for at annonsene kjøres med riktig navn neste gang.

Les mer om - Folk er viktigere enn systemet her.