– Trenger ikke ha peiling på hest for å vinne de store premiene

En heldig mann i 60-årene kunne i dag levere inn sin uregistrerte v75-kupong og dermed få nesten tre millioner kroner inn på kontoen sin.

Vinnerkiosk Mosjøen

Det var på denne kiosken i sentrum av Mosjøen at mannen leverte inn vinner-kupongen.

Foto: Privat

Tidligere i dag gikk Norsk Rikstoto ut og etterlyste eieren av en uregistrert kupong som var kjøpt på en kiosk i Mosjøen – med en premie på over 2.9 millioner kroner. Og nå har mannen meldt seg, skriver VG.no.

– Vinneren er en meget glad, men rolig og fattet mann i 60-årene, sier salgssjef i Rikstoto, Geir Langseth.

Salgssjefen snakket selv med vinneren på telefon i ettermiddag, og mannen som er fra Helgeland ønsker ikke å stå frem med navn.

– Han kunne fortelle at han hadde fulgt med på løpet og var klar over at han hadde vunnet før saken ble omtalt i media, sier Langseth til NRK.no.

– Han hadde litt flaks

– Dette er en mann som liker å spille for spenningens skyld og som følger med på løpene, men likevel hadde han en god porsjon flaks med seg denne gangen.

Langseth forteller at vinneren først levere inn en ferdigutfylt kupong, i tillegg til en ekstra kupong der han la til sine egne vurderinger. Totalt satset han 216 kroner.

– Den ene hesten la han til rett og slett fordi han synes den hadde et artig navn, og det er ikke en hest som er regnet som noen favoritt, forklarer Langseth.

Mannen fortalte at han skulle bruke pengene på blant annet oppussing, ny bil og så ville han betale ned studielånene til sine barnebarn.