Hopp til innhold

Gleder seg til å ta over Hødd

Hans-Erik Eriksen ser frem til å flytte til Ulsteinvik og innta Høddvoll. Suksesstreneren fra Follo ble presentert som ny Hødd-trener i formiddag.

Hans-Erik Eriksen ble presentert som ny Hødd- trener 11:30

Hans-Erik Eriksen tar over Hødd i første omgang for 2 år

Foto: Arne Flatin

Eriksen har trent Follo i sju år og ført laget opp fire divisjoner til 1.divisjon.I går varslet han klubben at han gir seg, men i dag er han klar for nye oppgaver på Sunnmøre.

2-års kontrakt

Pressemeldingen fra Hødd IL

Pressemeldingen som forteller at Hans-Erik Eriksen er ny trener for Hødd IL i 2 år

Foto: Arne Flatin

Styreformann Bård Dalen opplyste på pressekonferansen at klubben har tegnet en toårskontrakt med Eriksen.

– Vi er veldig glade for å få dette til og særlig at vi har klart det i november, sa Dalen. Hans-Erik har vært Mr. Follo med stor suksess og nå gleder vi oss til å få del i hans kunnskap her på Høddvoll.

Imponert over Hødd

Hans-Erik Eriksen som var Follo-trener til i går, sa på pressekonferansen at han er veldig glad og takknemlig for å ha fått jobben for Ulsteinviklaget.

– Dette er jo en klubb og et lag som har kommet svært langt ved hjelp av seg selv og jeg har et veldig godt inntrykk av folk her både i og rundt klubben, sa den nye treneren.

Eventyrlig karriere

Hans Erik Eriksen

Hans Erik Eriksen ble i dag presentert som ny trener for Hødd

Foto: Kallestad, Gorm / Scanpix

Eriksen som blir 38 år på julaften har hatt en eventyrlig trenerkarriere i Follo. Han tok over A-laget i 2009 etter å ha trent juniorlaget i 2 år. Det første han gjorde var å føre laget opp i 1. divisjon. Siden ble det cupfinale mot Rosenborg i 2010. I år endte laget på 13. plass mot Hødd som endte på 4. plass

Her kan du lese mere om Hødd