Hopp til innhold

Tor & Bettan

«All Over the World»

Hør en smakebit av MGP-låten "All Over the World" med Tor & Bettan.

Laster innhold, vennligst vent..

Tor Endresen og Elisabeth "Bettan" Andreassen kan med rette kalle seg veteraner i MGP-sammenheng. Til sammen kan de skilte med hele 22 deltakelser i sangkonkurransen (hvis vi regner med Bettans deltakelser i svenske Melodifestivalen).

Begge har vunnet MGP i Norge, Tor med låten «San Francisco» i 1997, som endte på 24. plass i den internasjonale finalen. Bettan har i tillegg til "La det swinge" også vunnet for Sverige med "Dag efter dag" i 1982, og for Norge med "Duett" (med Jan Werner Danielsen) i 1994 og med "I evighet" i 1996. Sistnevnte endte på andreplass internasjonalt. Om duetten skulle vinne årets MGP, blir faktisk Bettan den artisten med flest deltakelser i den internasjonale finalen noensinne!

I tillegg til MGP-deltakelsene kan både Tor og Bettan se tilbake på lange musikkarrierer. De har begge gitt ut en rekke album, deltatt i musikaler, turneer og både gjestet og ledet diverse TV- show.

Låten "All Over the World" er skrevet spesielt til MGP av Are Selheim og Tor Endresen. Tor og Bettan hadde i fjor stor suksess med showet "Tor og Bettan for swingende", og nå fortsetter de samarbeidet i MGP.

  • Komponist/sangtekst: Tor Endresen og Are Selheim

Bli kjent med artistene

Laster innhold, vennligst vent..