Hopp til innhold

Staysman & Lazz

«En godt stekt pizza»

Hør en smakebit av MGP-låten "En godt stekt pizza" med Staysman & Lazz.

Laster innhold, vennligst vent..

Stian Thorbjørnsen og Lasse Jensen startet duoen Staysman & Lazz i 2009. De ble raskt kjent som et partyband som opptrådte på eventer og fester, og holdt 90 konserter allerede første året. Våren 2012 deltok Staysman i TV3s Paradise Hotel, noe som førte til mer oppmerksomhet rundt bandet.

Duoen fra Fredrikstad slapp sitt første album våren 2014, «Helt sykt store hits», og ble med dette albumet den mest spilte norskspråklige artisten i 2014.

Staysmann & Lazz var også blant fjorårets aller mest streamede artister – sammen med store navn som DJ Broiler, Nico & Vinz og Adelén. Singlene «Kaptein Morgan», «Frk Moet», «Brun og Blid» og «Se så Glad Nissen er», har alle flere millioner streams. Sistnevnte ble streamet over 3 millioner ganger bare i desember, og oppnådde en 6. plass på VG-lista.

Låten de deltar med i MGP heter «En godt stekt pizza» og er en real festlåt. Med seg på låtskriverlaget har de Petter «Katastrofe» Kristiansen, Magnus Clausen, Jesper Borgen og Lars-Erik Blokkhus. Sistnevnte er vokalist i Plumbo, og deltok selv i MGP i 2012. Også Jesper Borgen er et kjent MGP-navn, han har tidligere bidratt som låtskriver for Gaute Ormåsen i 2013 og Haji i 2012.

  • Komponist/sangtekst: Stian Thorbjørnsen, Petter Kristiansen, Lars-Erik Blokkhus, Jesper Borgen, Magnus Clausen

Bli kjent med artistene

Laster innhold, vennligst vent..