Hopp til innhold

Rune Rudberg Band

«Run Run Away»

Laster innhold, vennligst vent..

De fleste kjenner Rune Rudberg fra den kulørte presse, men glemmer hvilken musikalsk karriere han egenlig har. Etter det store gjennombruddet med «Ut mot havet» i 1988 og nærmere 200 000 solgte plater, var Rune det store popidolet i Norge. Og med oppfølgingsalbumet «Vinger over Europa» fortsatte suksessen.

Rune var i en periode fulltidsmedlem i dansebandet Scandinavia. I denne omgang kom det to album - som begge hadde en mengde hitlåter.

I den senere tid har Rune virkelig gitt seg countryen i vold. Med platene «Gone Country», «Runaway» og «Strong Enough» har han opplevd å få god kritikk og en mengde godord. Henning Eriksen har produsert alle disse platene – som har engelske tekster.

Samme mann har også produsert de fleste sangene på «Tro», der Rune var tilbake med norske tekster. Albumet gikk til nummer 1 på VG-lista, og lå på denne lista i flere måneder i 2013.

Rune Rudberg og hans band returnerer til MGP med låten «Run, Run Away». Skrevet og komponert av Peter Danielson, Åsa Karlström og Mars Larsson.

«Run Run Away»
Tekst og melodi: Peter Danielson, Åsa ​Karlström og Mats Larsson

Laster innhold, vennligst vent..