Hopp til innhold

Mørland & Debrah Scarlett

«A Monster Like Me»

Hør en smakebit av MGP-låten "A Monster Like Me" med Mørland & Debrah Scarlett.

Laster innhold, vennligst vent..

Kjetil Mørland kommer fra Grimstad, men har bodd i England mesteparten av sitt voksne liv. Dette har hatt stor innflytelse på ham som artist og låtskriver. Med sitt britiske band Absent Elk ga Kjetil ut albumet «Caught In the Headlights» der Toby Smith (Jamiroquai) stod for produksjonen.

I fjor høst flyttet Kjetil til Oslo for å etablere seg som soloartist under navnet Mørland. Han jobber i disse dager med sitt første soloalbum, som kommer i løpet av 2015.

«A Monster Like Me» er en mørk kjærlighetsballade skrevet av Kjetil. Den handler om å konfrontere noe uoppgjort fra fortiden, og måtte gi slipp på den man elsker.

Med seg på låten har han Debrah Scarlett. Den norsk-sveitsiske jenta bodde i Norge fra hun var seks til elleve, men har tilbragt mesteparten av ungdomstiden sin i Sveits. Høsten 2013 gjorde hun inntrykk på mange nordmenn med sin særegne stemme gjennom deltakelsen i The Voice på TV2. Siden da har hun spilt en rekke konserter i sine to hjemland. I august i fjor flyttet hun tilbake til Norge, og håper nå på for alvor å kunne starte en musikkarriere her.

  • Komponist/sangtekst: Kjetil Mørland

Bli kjent med artistene

Laster innhold, vennligst vent..