Maria Haukaas Storeng

Nesten to år har gått siden Maria Haukaas Storeng vant den norske Melodi Grand Prix-finalen. Nå er hun klar for en ny runde!

MARIA HAUKAAS STORENG
Foto: Fredrik Arff/Dinamo/NRK

Helt siden hun var tre år gammel har Maria Haukaas Storeng (30) visst at det var sangerinne hun ville bli. Senjaværingen tilbrakte deler av oppveksten i Oslo, hvor hun blant annet spilte hovedrollen i musikalene Annie og Trollmannen fra Oz.

Gleder seg til å være med igjen

Maria var en av storfavorittene da hun deltok i Idol i 2004, og fem år senere vant hun den norske MGP-finalen med låta «Hold On Be Strong», skrevet av Mira Craig. Sangen kom på femteplass i den internasjonale finalen i Beograd.

- Jeg gleder meg veldig til å være med igjen, særlig nå som jeg vet hva jeg går til, og tar det som en stor kompliment at jeg får lov til å være med igjen, sier Maria.

Sammen med Per Sundnes loset hun tv-seerne gjennom Melodi Grand Prix-sendingene i 2009. Nå skal hun altså tilbake på scenen, denne gangen som artist.

- Låten er skrevet av Merethe La Verdi, og jeg har vært med å samarbeide om teksten. Den heter «You make my day» og er ikke helt en ballade, men litt mer up tempo. Sangen handler om at man altfor sjelden får sagt til folk at man setter pris på dem. «You make my day» er en fin ting å si til dem man har nær, avlsutter Maria.

Make My Day
Framføres av Maria Haukaas Storeng
Tekst: Merethe La Verdi
Melodi: Merethe La Verdi og Mats Lie Skåre

MARIA HAUKAAS STORENG

Maria Haukaas Storeng vil make your day!

Foto: Fredrik Arff/Dinamo/NRK