Hopp til innhold

Karin Park

«Human Beings»

Hør en smakebit av MGP-låten "Human Beings" av Karin Park.

Laster innhold, vennligst vent..

I 2013 skrev Karin Park MGP-vinnerlåten "I Feed You My Love", fremført av Margaret Berger. Låten endte på en fjerdeplass i den internasjonale finalen i Malmø, og ga samtidig Karin muligheten til selv å fremføre en egen låt i pauseshowet i MGP-finalen året etter. Dette ga mersmak, og nå er hun tilbake som artist for å delta i konkurransen med en egen og meget personlig låt.

Karin er egentlig svensk, men har vært en del av norsk musikkliv i mange år. Hun bodde i Bergen i 16 år, og ga i tiden hun bodde der ut tre album. I 2004 vant hun Alarmprisen for årets nykommer, og hun har også vært nominert til to Spellemannpriser i klassen årets nykommer og årets kvinnelige popsolist.

Låten "Human Beings" skrev Karin da hennes norske musikerkjæreste og samboer ble rammet av et alvorlig krefttilfelle i fjor. Den er skrevet sammen med britiske Guy Chambers, en mann som nok er best kjent for sitt samarbeid med Robbie Williams. Han har bidratt på til sammen 48 gull- eller platinaselgende album i Storbritannia.

Karin slipper sitt femte album ”Apocalypse Pop” den 2. mars.

  • Komponist/sangtekst: Karin Park, Guy Chambers

Bli kjent med artistene

Laster innhold, vennligst vent..