NRK Meny
Normal

Ira Konstantinidis

«We Don't Worry»

Hør en smakebit av MGP-låta "Louder" med Ira Konstantinidis.

Laster innhold, vennligst vent..

17 år gamle Ira Konstantinidis er født i Oslo og har bodd her hele sitt liv. Hun er halvt gresk, og har derfor også tette bånd til Hellas, som hun har besøkt ofte gjennom hele oppveksten. Ira går musikklinja på Foss videregående skole i Oslo.

Helt fra hun var liten har hun vært interessert i musikk og rytmer. Som barn prøvde hun seg både i korps, på fløyte, trommer, jazzballett og hiphop før hun endte opp med sang. Bortsett fra en deltakelse i UKM og på Elvebakkrevyen, har Ira få opptredener å vise til. Overgangen til den store scenen i Oslo Spektrum blir dermed ekstra stor for 17-åringen med den store stemmen. Hun oppgir Etta James og Amy Winehouse som sine to store musikalske idoler og inspirasjoner.

«We Don't Worry» er skrevet av Øyvind Blikstad, Bjarte Giske, Ali Pirzad og Julie Bergan. Bergan var selv med som artist i MGP for to år siden. Ali Pirzad er bedre kjent under artistnavnet A-Lee, og sto blant annet for årets mest spilte norskspråklige låt i 2011.

  • Komponist: Øyvind Blikstad, Bjarte Giske
  • Sangtekst: Ali Pirzad, Julie Bergan

Bli kjent med artistene

Laster innhold, vennligst vent..
47
dager
13
timer
40
minutter
41
sekunder
Rundt 200 millioner mennesker er samlet foran TV-skjermen når verdens største musikkshow sendes direkte fra Kiev i Ukraina. 26 land har kvalifisert seg gjennom to semifinaler, og møter forhåndskvalifiserte Storbritannia, Tyskland, Spania, Italia, Frankrike og vertslandet Ukraina. Norske kommentarer ved Olav Viksmo Slettan.
Laster innhold, vennligst vent..
Laster Twitter-innhold