Hopp til innhold

Elouiz

«History»

Elouiz i MGP 2016

Hør smakebit av ​«History». Elouiz' bidrag i MGP 2016.

Laster innhold, vennligst vent..

Christina Cornelia Elouise Pethrus Lauritzen, har et rimelig langt navn, og har dermed klokelig nok tatt artistnavnet, Elouiz. Elouiz er 20 år, og er født i Sverige hvor hun bodde til hun var 6 år. Da flyttet hun til Norge, nærmere bestemt til Maura utenfor Oslo. Hun føler seg like norsk som svensk, og snakker begge språkene flytende.

Hun har vokst opp med musikalske foreldre, og har arvet sin sterke musikkinteresse og musikktalent fra dem. Elouizes pappa døde da hun var bare 2 år gammel og hun forteller at den tomme plassen etter faren, har blitt erstattet med sang og musikk. Hun har stått på scenen helt siden hun var 7 år gammel og viste tidlig stort talent. Dagen når finalen går av stabelen i Oslo Spektrum, den 27. februar, ville hennes far fylt 50 år.

Elouiz drømmer om en internasjonal karriere og kanskje er MGP springbrettet hun trenger for å nå sine drømmer. Når Elouiz står på scenen under finalen i Oslo Spektrum er det aller første gang hun opptrer på TV. I MGP deltar hun med låten «History», som er skrevet og komponert av Andre Lindahl, Jeanette Olsson og Michael Jay

«History»
Tekst og melodi: André Lindahl, Jeanette Olsson, Michael Jay