NRK Meny
Normal

Ella

«Mamma Boy»

Laster innhold, vennligst vent..

Ella kaller seg selv jenta som aldri har lyst til å forlate dansegulvet. Hun er en sirkushest av en artist som har sunget og danset så lenge hun kan huske. MGP har fulgt henne hele livet. Foreldrene hennes er nok lei alle hennes tolkninger av Carola, Ketil Stokkan og ABBA.

Etter å ha fullført en master i foto forfulgte hun sitt dansetalent som tok henne til Stockholm hvor i bodde i 8 år. Her fikk hun utløp for showgenet hvor hun var koreograf for rockebandvideoer og TV-produksjoner. Gjennom gruppen The Original Company opptrådte Ella på mange små og stor scener i Sverige. I 2012 var hun med i «Det Store Korslaget».

I de siste årene har hun sammen med showgruppen Voi Voi, varmet opp publikum i Oslo Spektrum med heidundranes show før MGP-finalen.

Ella synger «Mamma Boy» som er skrevet av P.K. Ottestad og Ida Maria. Via felles management fikk Ella høre låten og tryglet om å få lov til å sende den inn som bidrag til årets MGP.

«Mamma Boy»
Tekst og melodi: Ida Maria og P.K. Ottestad

Laster innhold, vennligst vent..
18
dager
5
timer
44
minutter
45
sekunder
Rundt 200 millioner mennesker er samlet foran TV-skjermen når verdens største musikkshow sendes direkte fra Kiev i Ukraina. 26 land har kvalifisert seg gjennom to semifinaler, og møter forhåndskvalifiserte Storbritannia, Tyskland, Spania, Italia, Frankrike og vertslandet Ukraina. Norske kommentarer ved Olav Viksmo Slettan.
Laster innhold, vennligst vent..
Laster Twitter-innhold