NRK Meny
Normal

Agnete

«Icebreaker»

Agnete i MGP 2016

Hør en kort smakebit av Agnetes låt «Icebreaker»

Laster innhold, vennligst vent..

Agnete Kristin Johnsen har i en ung alder gjort seg bemerket i underholdningsbransjen. Hun ble landskjent allerede som 14-åring, da hun som vokalist i The BlackSheeps deltok og vant både den norske og nordiske utgaven av MGP junior i 2008. Vinnerlåten "Oro Jaska Beana" fikk Spellemannspris for årets hit samme år. Bandet prøvde lykken igjen i MGP 2011, og kom seg opp på en andreplass.

Etter tiden med The BlackSheeps deltok Agnete i «Stjernekamp», der hun havnet på en velfortjent andreplass. Hun danset seg til topps i «Skal vi danse» i 2014 og fikk æren av å spille hovedrollen Dorothy i en oppsetting av «Trollmannen fra Oz».

Agnete stiller i MGP 2016 med låten «Icebreaker». Tekst og melodi er skrevet av Agnete selv, sammen med svenske Gabriel Alares og Ian Curnow. Sistnevnte har jobbet med artister som Rick Astley og Kylie Minogue.

«Icebreaker»
Tekst og melodi: Agnete Johnsen, Gabriel Alares og Ian Curnow.

85
dager
3
timer
48
minutter
11
sekunder
Rundt 200 millioner mennesker er samlet foran TV-skjermen når verdens største musikkshow sendes direkte fra Kiev i Ukraina. 26 land har kvalifisert seg gjennom to semifinaler, og møter forhåndskvalifiserte Storbritannia, Tyskland, Spania, Italia, Frankrike og vertslandet Ukraina. Norske kommentarer ved Olav Viksmo Slettan.
Laster innhold, vennligst vent..
Laster Twitter-innhold