NRK Meny
Normal

- Gjorde det beste jeg kunne

- Jeg gjorde det beste jeg kunne. Nå er jeg skuffa, men det har vært kjempegøy å være med, sa Guri Schanke etter at det ble klart at Norge ikke blir med i årets MGP-finale.

Guri Schanke møter pressen
Foto: Geir Evensen / NRK

Si din mening: Var det de riktige landene som gikk videre?

Til tross for at hun ikke var blant deltakerne som ble lest opp som vinnere av semifinalen, var det en smilende Guri Schanke som møtte pressen etter at torsdagens kvalifiseringsshow var over.

- Det er klart jeg er lei meg, jeg hadde selvfølgelig håpet å gå videre. Men nå får jeg heie på Sverige og Hviterussland i stedet, sier hun, og legger til at hun er fornøyd med egen innsats.

- Jeg har gjort den jobben jeg skulle, og semifinaleframføringen er den beste jeg har gjort her borte .

Guri Schanke
Foto: ALASTAIR GRANT / AP

Stolte av Guri

Guri Schanke og resten av delegasjonen satt og holdt hender under de siste avgjørende minuttene under torsdagens semifinale.

- Det var spennende, men nå er vi jo litt triste, sier leder for den norske delegasjonen, Stian Malme, som mener Guri har levert når det virkelig gjelder.

- Vi er stolte av henne, og håper Norge er det samme.

Publikum med Bobbysocks?

Hva Guri skal gjøre nå, aner hun ikke. Men på lørdag kommer Bobbysocks for å være publikum under finalen, og Schanke ser ikke bort fra at det kan bli aktuelt å sitte i salen sammen med Bettan og Hanne Krogh.

Kan det være aktuelt for deg å stille som Norges representant i Eurovision Song Contest igjen?

- Hvis dere vil ha meg, så!