NRK Meny
Normal

Skal Susanne Sundfør spele på kontoret ditt?

26. april skal Susanne Sundfør halde kontorkonsert på ein arbeidsplass i Oslo. Meld på arbeidsplassen din i dag, og bli med i konkurransen!

Susanne Sundfør på Øya 2007

Susanne Sundfør har gitt ut tre plater og vann Spellemannsprisen som beste populærkomponist for nummer tre, «The Brothel».

Foto: Per Ole Hagen / NRK

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Treng du og kollegaene dine ekstra inspirasjon for å kome dykk gjennom arbeidsdagen? Tirsdag rett etter påske held Susanne Sundfør det som truleg blir den mest intime konserten hennar i år. Ho er neste artist ut i serien av kontorkonsertar på NRK.no, og konserten skal gå føre seg i eit kontorlokale i Oslo.

Vil du melde på din arbeidsplass? Send epost til kulturnett@nrk.no! Fristen er fredag 1. april.

Sjå førre kontorkonsert: Kontorkonsert med Gjermund Larsen

Millionstipend og Spellemann

Susanne Sundfør slo gjennom i 2006, då ho spelte under by:Larm i Tromsø og ga ut låten Walls. I 2010 gav ho ut tredjeplata The Brothel, som enda høgt på mange kåringar av årets beste plater.

25-åringen frå Haugesund vart kåra til årets populærkomponist under Spellemannsprisen , og sist sommar fekk ho a-has stipend på ein million kroner, for unge musikarar som vil satse i utlandet. The Brothel blir lansert i fleire europeiske land, mellom anna i Tyskland, i mai i år.

Tidlegare konsertar

Jarle Bernhoft var førstemann ut i vårens serie med kontorkonsertar, som NRK arrangerer i samarbeid med MIC Norsk Musikkinformasjon.

Sjå Jarle Bernhofts kontorkonsert:

Video Skrivebordskonsert med Jarle Bernhoft

Sjå: Kontorkonsert med Mathias Eick

Sjå: Kontorkonsert med Christianssand String Swing Ensemble

Kulturstrøm

 • Lager «Buffy the Vampire Slayer»

  20th Century Fox Television skal lage en ny versjon av 90-tallsklassikeren «Buffy the Vampire Slayer», skriver Variety. Serien skal produseres av Joss Whedon, som også holdt i den originale serien. Serien handler om Buffy Summers (Sarah Michelle Gellar) som får et kall om å bekjempe vampyrer og etterhvert en hel mengde andre monstre. «Buffy, vampyrenes skrekk», som den het på norsk, gikk fra 1996 til 2003 og ble vist på TVNorge.

  Buffy The Vampire Slayer
  Foto: Handout © c.20thC.Fox/Everett/REX
 • Gard Nilssen ny Artist in Residence

  Gard Nilssen blir Artist in Residence i 2019, dette melder Moldejazz i en pressemelding. Nilssen omtales som en trommeslager med hjerte for jazz og improvisert musikk. Trommisen har sin bakgrunn fra jazzlinja på NTNU. Han har tidligere gjestet Moldejazz en rekke ganger med ulike band.

  Gard Nilssen
  Foto: Moldejazz