Skal Susanne Sundfør spele på kontoret ditt?

26. april skal Susanne Sundfør halde kontorkonsert på ein arbeidsplass i Oslo. Meld på arbeidsplassen din i dag, og bli med i konkurransen!

Susanne Sundfør på Øya 2007

Susanne Sundfør har gitt ut tre plater og vann Spellemannsprisen som beste populærkomponist for nummer tre, «The Brothel».

Foto: Per Ole Hagen / NRK

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Treng du og kollegaene dine ekstra inspirasjon for å kome dykk gjennom arbeidsdagen? Tirsdag rett etter påske held Susanne Sundfør det som truleg blir den mest intime konserten hennar i år. Ho er neste artist ut i serien av kontorkonsertar på NRK.no, og konserten skal gå føre seg i eit kontorlokale i Oslo.

Vil du melde på din arbeidsplass? Send epost til kulturnett@nrk.no! Fristen er fredag 1. april.

Sjå førre kontorkonsert: Kontorkonsert med Gjermund Larsen

Millionstipend og Spellemann

Susanne Sundfør slo gjennom i 2006, då ho spelte under by:Larm i Tromsø og ga ut låten Walls. I 2010 gav ho ut tredjeplata The Brothel, som enda høgt på mange kåringar av årets beste plater.

25-åringen frå Haugesund vart kåra til årets populærkomponist under Spellemannsprisen , og sist sommar fekk ho a-has stipend på ein million kroner, for unge musikarar som vil satse i utlandet. The Brothel blir lansert i fleire europeiske land, mellom anna i Tyskland, i mai i år.

Tidlegare konsertar

Jarle Bernhoft var førstemann ut i vårens serie med kontorkonsertar, som NRK arrangerer i samarbeid med MIC Norsk Musikkinformasjon.

Sjå Jarle Bernhofts kontorkonsert:

Video Skrivebordskonsert med Jarle Bernhoft

Sjå: Kontorkonsert med Mathias Eick

Sjå: Kontorkonsert med Christianssand String Swing Ensemble

Kulturstrøm

 • Norsk arkitektur massenominert

  Sju norske arkitektbyråer er nominert til 15 priser på World Architecture Festival 2018. – Dette er helt uten sidestykke, sier Tor Inge Hjemdal, administrerende direktør i Design og arkitektur Norge (DOGA). Han sier det bekrefter den store internasjonale interessen for norsk arkitektur nå. Vinnerne vil bli kåret under festivalen som finner sted i Amsterdam i november. – Norsk arkitektur skaper inkluderende og bærekraftige bygninger. Denne anerkjennelsen viser at vi er på rett vei, sier kulturminister Trine Skei Grande til DOGA.

  Deichmanske hovedbibliotek
  Foto: Lund Hagem arkitekter
 • Stephen King selger manus for 1$

  Studenter på en filmskole i Wales fikk lov av skrekkforfatter Stephen King å bruke en novelle fra samlingen «Just After Sunset», skriver SVT. King har sluppet flere manus til veldedige formål. Nå jobber en 14- og en 16-åring med å lage manus av novellen «Stationary Ride». Filmen fra Blanenau Gwent Film Academy skal være ferdig i 2019.

  CORRECTION Books Edgar Awards Stephen King
  Foto: Steven Speliotis / NTB Tema
 • Pink til Norge

  Den amerikanske artisten Pink stopper i Norge i den pågående verdensturneen «Beautiful Trauma World Tour 2019» som startet i Phoenix i mars. Den 5. august 2019 holder hun konsert i Telenor Arena på Fornebu. Siden debuten i 2000 har Pink sluppet sju studioalbum, et samlealbum, solgt over 57 millioner album. Hun har hatt 15 topp-ti-singler på Billboard Hot 100, inkludert fire første plasser. (NTB)

  Pink
  Foto: Promo

Flere kulturnyheter