NRK Meny
Normal

Skal Susanne Sundfør spele på kontoret ditt?

26. april skal Susanne Sundfør halde kontorkonsert på ein arbeidsplass i Oslo. Meld på arbeidsplassen din i dag, og bli med i konkurransen!

Susanne Sundfør på Øya 2007

Susanne Sundfør har gitt ut tre plater og vann Spellemannsprisen som beste populærkomponist for nummer tre, «The Brothel».

Foto: Per Ole Hagen / NRK

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Treng du og kollegaene dine ekstra inspirasjon for å kome dykk gjennom arbeidsdagen? Tirsdag rett etter påske held Susanne Sundfør det som truleg blir den mest intime konserten hennar i år. Ho er neste artist ut i serien av kontorkonsertar på NRK.no, og konserten skal gå føre seg i eit kontorlokale i Oslo.

Vil du melde på din arbeidsplass? Send epost til kulturnett@nrk.no! Fristen er fredag 1. april.

Sjå førre kontorkonsert: Kontorkonsert med Gjermund Larsen

Millionstipend og Spellemann

Susanne Sundfør slo gjennom i 2006, då ho spelte under by:Larm i Tromsø og ga ut låten Walls. I 2010 gav ho ut tredjeplata The Brothel, som enda høgt på mange kåringar av årets beste plater.

25-åringen frå Haugesund vart kåra til årets populærkomponist under Spellemannsprisen , og sist sommar fekk ho a-has stipend på ein million kroner, for unge musikarar som vil satse i utlandet. The Brothel blir lansert i fleire europeiske land, mellom anna i Tyskland, i mai i år.

Tidlegare konsertar

Jarle Bernhoft var førstemann ut i vårens serie med kontorkonsertar, som NRK arrangerer i samarbeid med MIC Norsk Musikkinformasjon.

Sjå Jarle Bernhofts kontorkonsert:

Video Skrivebordskonsert med Jarle Bernhoft

Sjå: Kontorkonsert med Mathias Eick

Sjå: Kontorkonsert med Christianssand String Swing Ensemble