Hopp til innhold

Synger Jokke for Himmelblå-Kim

Kim er fortsatt forsvunnet på havet, men beboerne på Ylvingen markerer fødselsdagen hans med en korversjon av Jokke-låten «Sola skinner». Se video her!

Video nsps_upload_2010_2_19_13_18_47_2138.jpg
Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

Klikk på bildet for å se video.

Marit og Robin

Robin har ikke gitt opp håpet om at Kim er i live. Marit har på sin side gått videre i livet.

Foto: Liv Ask / NRK

«Jeg husker da vi møttes for første gang. Det var sol og sommer og fuglene sang. Og jeg var full av dritt, og du var drita full, og det var kjærlighet ved første...»

Les også: «Himmelblå» er kun uker unna

Nett-TV: Se traileren for siste «Himmelblå»-sesong

Låten må sies å være litt på siden av Ylvingen-korets vanlige repertoar, men ettersom Robin (Sebastian Warholm) insisterer på å markere Kims fødselsdag, måtte det jo gjøres med Kims favorittsang.

– Etter den enorme suksessen vi hadde da vi koret til Halvdan Sivertsen og «Kjærlighetsvisa», måtte vi jo bare ta det videre, sier solist Brynjar, i Ketil Høeghs skikkelse, til NRK.no.

Han forteller at det var en enkel avgjørelse å skulle arrangere Jokkes «Sola skinner» for visegruppen når de ble bedt om å delta i minnestunden. At noen muligens syntes at teksten var i sterkeste laget, var ikke et tema.

– Enkelte i koret måtte nok overtales litt, innrømmer Brynjar.

NRKbeta: Bli med bak kulissene på «Himmelblå»-innspilling

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Brynjar og Roy,. Himmelblå

Brynjar (Ketil Høegh) og Roy (Hallvard Holmen) slapper av etter minnestunden.

Foto: Liv Ask / NRK

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Får vi svaret?

Kim (Edward Schultheiss) forsvant på havet i forrige sesong, men Robin nektet å tro at kameraten er borte for godt. Selv om livet har gått videre på øya, fortsetter tenåringen å lete.

Les også: Hva gjør «Himmelblå»-Roy i Oslo?

Som de fleste andre involverte i serien, ønsker heller ikke Ketil Høegh å kommentere om Himmelblå-Kim er i live eller ikke. Men som Brynjar har han en og annen tanke om situasjonen.

– Nå har vi jo fremført en så fin sang på minneseremonien, da ville det vært rart om han plutselig skulle kommet gående...?

Les også: Dette er noe av det som skjer i siste sesong

Om Kim lever eller ikke er det store spørsmålet de over én million TV-seerne har fundert på det siste året også. Om to uker får vi kanskje svaret!

Robin og Grøndahl-jentene

Robin får nye bekjentskaper i den kommende sesongen.

Foto: Liv Ask / NRK

Kulturstrøm

  • Norsk politi er på plass i Malmö – kjem frå Oslo Politidistrikt

    Eurovision-veka i Malmö er i gang, og norsk politi er på plass.

    Politidirektoratet vil ikkje seie kor mange frå norsk politi som skal hjelpe svensk politi.

    – Vi går ikkje ut med det eksakte talet på personar som skal delta, men kan stadfeste at personellet kjem frå Oslo Politidistrikt som har god kompetanse på denne typen oppdrag, skriv seksjonssjef Torgeir Haugen i ein e-post til NRK.

    I Sverige er arrangementet sett på som ein «nationell särskild händelse», som betyr eit stort politioppbod frå heile Sverige og nabolanda.

    Det er vente store demonstrasjonar i byen denne veka.

  • Nintendo varsler ny konsoll i år

    Det japanske spillselskapet Nintendo varsler at arvtakeren til deres spillkonsoll Switch vil bli presentert innen utgangen av selskapets regnskapsår, melder nyhetsbyrået AFP.

    Nintendo Switch er selskapets mestselgende konsoll noensinne. I desember 2023 var det solgt 139 millioner eksemplarer på verdensbasis.