Hopp til innhold

Ozzy Osbourne fikk hiv-sjokk

Rockelegenden Ozzy Osbourne fikk nylig sitt livs sjokk da han fikk beskjeden om at han var hiv-positiv.

Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne fikk beskjed om at han var hiv-positiv på grunn av sitt tunge stoffmisbruk.

Foto: Matt Sayles / Scanpix/AP

Ifølge flere engelske aviser kom beskjeden overraskende på Black Sabbath-vokalisten og kona Sharon.

Familien Osbourne ble dypt sjokkert, skriver avisene, som siterer Glamour Magazine .

Feil resultat på grunn av stoffmisbruk

– Jeg gikk til legen for å ta en aids-test og han sa at den var positiv. Det var en av de verste dagene i livet mitt, sier Ozzy til Glamour Magazine.

Historien ender likevel lykkelig, for nye tester viste at det opprinnelige resultatet fra hiv-testene viste feil resultat.

– Senere viste det seg at immunsystemet mitt har blitt skadet av stoff og alkohol gjennom mange år, og at det derfor kom opp feil resultat på prøvene. Da jeg så ble testet igjen, var prøven negativ, sier Ozzy.

Ifølge legene ble den første testen påvirket av Ozzys årelange stoff- og alkoholmisbruk.

– Da jeg pleide å ruse meg meg havnet jeg å alle mulige slags situasjoner, sier Ozzy, som var en legendarisk kvinnebedårer før han slo seg til ro med familien.

Brøt sammen på innsamling for aids-ofre

Ifølge den britiske avisen Telegraph kan Ozzy vært det familiemedlemmet som datteren Kelly tenkte på da hun brøt sammen på en innsamling for aids-ofre for to år siden.

– Denne innsamlingen er så viktig for meg siden et av familiemedlemmene mine er hiv-positiv, sa Kelly Osbourne for to år siden, og la til:

– Og jeg er så stolt av ham.

Avsløringen av hiv-episoden til Ozzy er en av flere som disse ukene har blitt kjente i forbindelse med at han nå promoterer boken sin, «I Am Ozzy».

Kulturstrøm

  • Sjette førsteplass på albumlisten for Ariana Grande

    Ariana Grande sikrer seg sin sjette førsteplass på den amerikanske albumlisten med sitt sjuende studioalbum.

    – En uke med evig solskinn, skrev Ariana Grande i helgen på Instagram – og siktet til suksessen som hennes sjette album, kalt nettopp «Eternal Sunshine», har.

    Utgivelsen solgte det som tilsvarer 227.000 albumenheter i sin første uke, noe som er årets beste hittil, ifølge Billboard. Blant annet ble låtene strømmet 195 millioner ganger. Den nye platen, som også topper VG-lista her hjemme, er laget i samarbeid med svenskene Max Martin og Ilya Salmanzadeh.

    Grande har tidligere toppet albumlisten med «Positions» (2020), «Thank U, Next» (2019), «Sweetener» (2018), «My Everything» (2014) og «Yours Truly» (2013). 2016-platen «Dangerous Woman» kom «bare» til en andreplass.

    Ariana Grande
    Foto: AFP
  • Fem land vil ha «Cammo»

    NRK har inngått opsjonsavtale med Tyskland, Frankrike, Spania, Belgia og Nederland om nyinnspillinger av dramakomedien «Cammo».

    Over 700.000 så første sesong av «Cammo». Serien handler om influenseren Cammo, som går konkurs og må ta på seg jobben som støttekontakt for Kamilla med Downs syndrom.

    – Dette er helt surrealistisk! At humoren og historien i «Cammo» kan treffe både spanjoler og tyskere er skikkelig gøy. Jeg gleder meg til å se hvordan de forskjellige landene tolker manus, og er så takknemlig og glad for at historien om Cammo og Kamilla potensielt skal bli fortalt til så mange millioner mennesker, sier Caroline Glomnes, serieskaper og hovedrolleinnhaver.

    Katelyn Garbin og Caroline Glomnes i rollene som Kamilla og Cammo.
    Foto: NRK

Flere kulturnyheter