NRK Meny
Normal

Norsk pub i Liverpool

De er så gale etter Liverpool fotballklubb at de rett og slett har kjøpt sin egen brune pub i Liverpool.

Norsk pub i Liverpool
Foto: Ragnhild Lund Ansnes / NRK

Karl- Erik Karlsen og Bernt Jo Vole er gale etter Liverpool fotballklubb og har reist hyppig til Liverpool de siste ti årene. Nå har de like så godt kjøpt seg en ekte, brun pub i Liverpool; The Old Rope Walk.

Inne på The Old Rope Walk

Bernt Jo Vole og Karl-Erik Karlsen inne på puben sin sammen med norske pubgjester.

Foto: Ragnhild Lund Ansnes / NRK

Drømmen er at den skal være møtestedet for flest mulig norske supportere på fotballtur i England. Både de røde Liverpooltilhengerne og de blå Everton-supporterne er velkomne.

The Old Rope Walk i Liverpool

The Old Rope Walk.

Foto: Ragnhild Lund Ansnes / NRK

Kulturstrøm

 • Dokumentar: Avijii

  Allerede som 23-åring var svenske Tim Bergling en av verdens mest kjente og populære DJ-er. Våren 2013 dro han på turné i Australia der han trakk fulle hus. Se dokumentaren her:

  Sv. dokumentar. Allerede som 23-åring var svenske Tim Bergling en av verdens mest kjente og populære DJ-er. Våren 2013 dro han på turné i Australia der han trakk fulle hus. Overskuddet gikk til et veldedig prosjekt, "House for Hunger".
 • Feirer 92 år med Shaggy og Kylie

  Britenes dronning Elizabeth markerer sin 92-årsdag med konsert i London lørdag kveld. På scenen står blant andre Sting, Tom Jones og Jamie Cullum. Også Kylie Minogue, Shaggy og Craig David skal opptre på dronningens bursdagsfest (NTB).

  Video Direkte fra parlamentet
  Foto: Nyhetsspiller