Hopp til innhold

Lady Gaga frykter maniske fans

Norgesaktuelle Lady Gaga er så redd for enkelte av sine fans at hun har sørget for å ha en livvakt inne i leiligheten sin i New York.

Lady Gaga

Lady Gaga kommer denne helgen til Norge, men er bekymret for sin sikkerhet.

Foto: V Magazine

Today Show Lady Gaga

Lady Gaga er engstelig for maniske fans og har fått en livvakt til å passe på henne når hun sover.

Foto: Richard Drew / Ap

Vedkommende passer på henne mens hun sover fordi hun frykter å bli drept av en manisk tilhenger slik som John Lennon ble.

Skremmende brev

– Gaga synes at enkelte av brevene hun får fra fansen er ganske skremmende. De kan skrive ting som at de ikke vil være lykkelige før de dør sammen med henne.

Sikkerhetsvaktene er i nærheten hele tiden. Hun blir mer og mer avhengig av dem og går ingen steder alene. Livvakten hennes sitter til og med i rommet hennes når hun sover, sier en kilde til magasinet Heat.

– Hun er bekymret for måten John Lennon døde på og frykter at det samme skal skje med henne. Hun har forferdelige tanker om at det er noen som vil drepe henne.

Ikke begeistret

Men det er en som ikke er særlig begeistret for de nye sikkerhetsrutinene og det er Lady Gagas kjæreste Luc Carl.

– Luc er blitt ganske så lei av å ha vaktene rundt seg hele tiden. Når de er hjemme hos Gaga, så ødelegger det stemningen. Men han skjønner at det får henne til å føle seg trygg, sier kilden videre.

Kulturstrøm

  • Gustav Klimts siste maleri solgt på auksjon

    Maleriet «Portrait of Miss Lieser» av den østerrikske kunstneren Gustav Klimt ble solgt på auksjon i Wien for 30 millioner euro, som tilsvarer rundt 350 millioner kroner.

    Klimt startet på portrettet i 1917, og det skulle bli hans siste maleri før han døde året etter. Han fikk aldri gjort det helt ferdig.

    Maleriet var savnet i nesten 100 år før det dukket opp på auksjonshuset i Wien tidligere i år, skriver BBC.

    Det har vært flere debatter om hvem kvinnen på bildet er, og hva som skjedde med bilde under 2. verdenskrig.

    Auksjonsleder Michael Kovacek, co-administrerende direktør for Kinsky Auction House taler ved siden av Claudia Moerth-Gasser, Klimt Expert, i begynnelsen av en auksjon for den østerrikske kunstneren Gustav Klimts portrett ble auksjonert ut.
    Foto: Reuters