Disse låtene slåss Maria Mittet og D.D.E. om

Fredag skal Maria Haukaas Mittet og D.D.E. velge sin favoritt til å bli landets nye låtskriverstjerne. Hør ukas The Hit-låter allerede nå!

The Hit (7:8)

SKAL FINNE LÅTSKRIVERGULL: D.D.E. og Maria Haukaas Mittet skal fredag konkurrere om seks potensielle hitlåter. Hør alle under!

Foto: Line Berre/Julia Naglestad / Montasje - DDE/NRK

Fredag kveld er det igjen klart for NRKs musikkreality The Hit, og seks nye låtskrivere skal i ilden.

Hør alle låtene fra ukas The Hit og stem på hvilken du synes passer best til ukas artister under!

Denne uka er det Maria Haukaas Mittet og D.D.E. som skal velge sine favoritter - før seerne stemmer over hvilken låtskriver og artist som skal gå videre i konkurransen.

Én låt skal videre til den store finalen – og det blir en av disse:

Elin Nygård

Låttittel: «Herfra til månen»
Alder: 43
Kommer fra: Kristiansand
Fakta: Elin jobber som lærer ved Presteheia skole og har mange år bak seg som jazzvokalist. I de senere år har hun jobbet som komponist og tekstforfatter for norske artister. Hun har også vært med på utgivelsen av to barnesangbøker.

Elin Nygård - «Herfra til månen»

Lisa Nybrott

Låttittel: «Close To Home»
Alder: 25
Kommer fra: Hamar
Fakta: Lisa har snart en master i musikkvitenskap ved NTNU, med sang som hovedinstrument. Hun har også et eget band der hun skriver og synger egne låter.

Lisa Nybrott - «Close To Home»

Per Fredrik Kjølner

Låttittel: «Precious Mary Wilson»
Alder: 61
Kommer fra: Tønsberg
Fakta: Per Fredrik deltok i den norske finalen i Melodi Grand Prix i 1994 og 1995. Han har også skrevet den offisielle låten for NM på ski i 2010. Per Fredrik har drevet eget lydstudio i Tønsberg siden 1985.

Per Fredrik Kjølner - «Precious Mary Wilson»

Jan Tore Befring og Håvard Erle

Låttittel: «Damer og solnedgongar»
Alder: 33 og 32
Kommer fra: Førde
Fakta: Jan Tore jobber som billakkerer, skriver musikk og turnerer i helgene. Håvard er ansatt i proffice, men en gang i uken er det øving sammen med Jan Tore og bandet Drusar som fast gitarist. I høst skal de spille inn ny plate.

Jan Tore Befring og Håvard Erle - «Damer og solnedgongar»

Nathalie Pedersen

Låttittel: «Koffør»
Alder: 17
Kommer fra: Vesterålen
Fakta: Nathalie er skoleelev og spiller og komponerer egne låter. Har har opptrådt rundt omkring i Vesterålsregionen, og vært på audition til Norske talenter og Idol.

Nathalie Pedersen - «Koffør»

Vidar Frydenborg og Geir Michaelsen

Låttittel: «This is our world»
Alder: 38 og 42
Kommer fra: Oslo
Fakta: Vidar jobber som produktsjef ved siden av å pleie sin lidenskap for musikk og låtproduksjon. Geir er utdannet malermester, men har de siste årene jobbet med administrasjon og prosjektledelse. De to har spilt i band sammen siden slutten av 1990-tallet og samarbeider om å lage låter i ulike sjangere.

Vidar Frydenborg og Geir Michaelsen - «This is our world»
Laster innhold, vennligst vent..
Laster innhold, vennligst vent..

Kulturstrøm

  • Nasjonalarkiv retusjerte bilder

    USAs nasjonalarkiv tar selvkritikk etter at det retusjerte bilder fra den store kvinnemarsjen i 2017 til en utstilling. Bilder av plakater med kritikk av president Donald Trump ble retusjert. Utstillingen er nå trukket tilbake, melder Reuters.

  • Melodi Grand Prix: Delfinale 2

    Konfettikanonene er ladet for årets største musikkfest, Melodi Grand Prix. I år feirer MGP 60 år, og det gjøres ved å tilegne en delfinale til hver landsdel. I andre delfinale er det artister fra Øst-Norge som skal i ilden. I tillegg blir det opptreden fra forhåndskvalifisert finaleartist Didrik og Emil/Akuvi/Ulrikke/Tone Damli. MGP byr på ny musikk, deilige nostalgiske øyeblikk, og noen overraskelser. Programmet ledes av Ingrid Gjessing Linhave, Ronny Brede Aase og Kåre Magnus Bergh.