Hopp til innhold

Akon vil brenne Jackson-låter

Akon bestemt seg for at han aldri vil gi ut prosjektene han har gjort med Michael Jackson. Nå vurderer han i stedet å brenne det uutgitte materialet.

Rapperen Akon har samarbeidet med Michael Jackson om den nye singelen

Rapperen Akon har samarbeidet med Michael Jackson på den nye plata 'Jackson'

Foto: Reuters / Scanpix

Akon ble svært fornærmet etter at Black Eyed Peas-stjerne og produsent Will.I.Am kalte utgivelsen av den nye singelen med Michael Jackson for respektløst.

Vil brenne låtene

Michael Jackson

Mange har vært kritiske til slippet av den nye plata til Michael Jackson.

Foto: Kevin Mazur / AP

Men nå kan det se ut som munnhuggeriet med Will.I.Am har hatt en effekt. Akon har nemlig kommet frem til at han ikke vil gi ut mer enn singelen «Hold my hand» av alt materialet han lagde sammen med Jackson.

– Vi hadde flere samarbeidsprosjekter før han døde. «Hold my hand» fikk vi gjort klart, resten er uferdig, forklarer Akon til MTV.

– Det er for det meste ideer og løse tråder, men jeg føler at det ikke blir riktig å jobbe videre på det. Verden vil nok aldri se det, for jeg vurderer å brenne alt materialet for ikke å bli fristet til å gi det ut.

Les også: Er Jackson-låta bare lureri?

- Jeg er fornøyd

Will.I.Am langet ut mot Akon og mente at han prøvde å tjene penger på superstjernens død. Akon forsvarte seg med at utgivelsen var med på å holde liv i arven etter Jackson og kunne ikke se noe galt i å gi ut duetten «Hold my hand» fra den nye plata «Michael».

– Jeg er kjempefornøyd med singelen og syns resultatet har blitt veldig bra, sa stjernen til MTV.

– Jeg vet at Michael også var fornøyd ettersom dette var den eneste sangen vi rakk å få helt ferdig før han døde, forklarer Akon.

Kulturstrøm

  • Buing under Israels øving til ESC-semifinale

    Da Israel øvde i Malmö onsdag kveld ble det buet fra salen. Ifølge opptak NRK har hørt og Aftonbladet. Den svenske avisen skriver også at sikkerhetsvakter stod langs trappen opp til scenen da den israelske artisten Eden Golan stod på scenen under generalprøven. Når den andre semifinalen går av stabelen torsdag sensurerer EBU lyden ut på lufta.

  • Får støtte frå pappa

    Den svenske artisten Eric Saade markerte støtte for Palestina under eit Eurovision-arrangement tysdag.

    No får han støtte frå pappa Walid Saade, melder Expressen.

    – Vi viser at vi finst og at det som pågår ikkje får skje, seier han til avisa.

    Besteforeldra til Eric Saade flykta frå Palestina til Libanon i 1948.

    Sweden Eurovision Song Contest Semi-Final
    Foto: Martin Meissner / AP
  • Regjeringen gir en million kroner til Rørosmartnan

    – Rørosregionen er en viktig region for Norge. En investering i kvalitet for investering for Rørosmartnan gir et godt bidrag. Sammen med det lokale næringslivet vil regjeringen bidra til at kulturhistorien og tradisjonene blir sikret på Røros og bevilge 1.000.000 kroner til Rørosmartnan, sier Jonas Gahr Støre.

    Støre var i vinter på besøk på Røros og åpnet arrangementet som første statsminister. Bidraget kommer I forbindelse med revidert nasjonalbudsjett, som legges fram 14. mai.

    – Dette er en merkedag for oss på Røros, og et viktig signal om at Rørosregionen er viktig også for hele Norge, sier ordfører Isak Veierud Busch (A).

    Støre på Rørosmartnan
    Foto: Statsministerens kontor