Valg i Innlandet Skibladner
Foto: Lars Erik Skrefsrud / NRK

Valg i Innlandet 2019

Søk i valgresultatene

 • SP større enn AP

  For første gang viser en meningsmåling at Senterpartiet ville blitt største parti i Innlandet, om det var lokalvalg nå. Infact har laget målingen for Lokalsamfunnsforeningen. SP ville fått 33,7 % av stemmene. AP ville fått 30,3 % av stemmene.

  Trygve Slagsvold Vedum
  Foto: Marit Kolberg
 • Varaordfører kreftsyk

  Gjøvik kommunes varaordfører Anne Bjertnæs (H) er sykmeldt da hun har fått påvist kreft i livmorhalsen. Hun skriver i en pressemelding at hun er ved godt mot og oppfordrer alle kvinner til å sjekke seg.

  Anne Bjærtnes er sykemeldt
  Foto: Gjøvik Kommune
 • Valget i Alvdal avklart

  Mona Murud (Sp) blir ordfører i Alvdal. Det ble klart etter at stemmene etter kommune – og fylkestingsvalget i kveld ble telt på nytt. Det bekrefter tellekorpsets leder til NRK. Alvdal Høyre krevde omtelling fordi det var svært likt mellom Sp og Ap.

  Mona Murud ny ordfører i Alvdal
  Foto: Geir Olav Slåen / NRK
 • Ap får ordføreren i Dovre

  Astrid Skomakerstuen Ruste fra Arbeiderpartiet blir ny ordfører i Dovre, skriver GD. Skomakerstuen Ruste får med seg mora si, Guri Ruste, som varaordfører. Sistnevnte representerer Dovrelista.

 • Morten Lafton ordfører i Jevnaker

  Morten Lafton (Ap) blir ny ordfører i Jevnaker etter Lars Magnussen. Det er klart etter at partiet har inngått valgteknisk samarbeid med SV, der tvillingbroren Tommy Lafton er en av kommunestyrerepresentantene. Kristine Belsby (Ap) blir varaordfører.