Valg i Innlandet Skibladner
Foto: Lars Erik Skrefsrud / NRK

Valg i Innlandet 2019

Søk i valgresultatene

 • SP større enn AP

  For første gang viser en meningsmåling at Senterpartiet ville blitt største parti i Innlandet, om det var lokalvalg nå. Infact har laget målingen for Lokalsamfunnsforeningen. SP ville fått 33,7 % av stemmene. AP ville fått 30,3 % av stemmene.

  Trygve Slagsvold Vedum
  Foto: Marit Kolberg
 • Varaordfører kreftsyk

  Gjøvik kommunes varaordfører Anne Bjertnæs (H) er sykmeldt da hun har fått påvist kreft i livmorhalsen. Hun skriver i en pressemelding at hun er ved godt mot og oppfordrer alle kvinner til å sjekke seg.

  Anne Bjærtnes er sykemeldt
  Foto: Gjøvik Kommune
 • Valget i Alvdal avklart

  Mona Murud (Sp) blir ordfører i Alvdal. Det ble klart etter at stemmene etter kommune – og fylkestingsvalget i kveld ble telt på nytt. Det bekrefter tellekorpsets leder til NRK. Alvdal Høyre krevde omtelling fordi det var svært likt mellom Sp og Ap.

  Mona Murud ny ordfører i Alvdal
  Foto: Geir Olav Slåen / NRK
 • Ap får ordføreren i Dovre

  Astrid Skomakerstuen Ruste fra Arbeiderpartiet blir ny ordfører i Dovre, skriver GD. Skomakerstuen Ruste får med seg mora si, Guri Ruste, som varaordfører. Sistnevnte representerer Dovrelista.

 • Morten Lafton ordfører i Jevnaker

  Morten Lafton (Ap) blir ny ordfører i Jevnaker etter Lars Magnussen. Det er klart etter at partiet har inngått valgteknisk samarbeid med SV, der tvillingbroren Tommy Lafton er en av kommunestyrerepresentantene. Kristine Belsby (Ap) blir varaordfører.

Flere saker fra Innlandet