Hopp til innhold

1. divisjon fotball - Innlandet

Oppsummert

HamKam, Raufoss og Kongsvinger er Innlandets lag i 1. divisjon i fotball denne sesongen.

 • Sesongen ryker for KIL-spiller

  Kongsvinger-spiller Harald Holter mister hele fotballsesongen etter å ha pådratt seg en alvorlig skade under en internkamp forrige uke. Ifølge avisa Glåmdalen har Holter fått revet av korsbåndet i et kne. I tillegg er et leddbånd delvis revet av, menisken er ødelagt og Holter har også fått påvist et lite brudd i leggen. Holter var en sentral spiller på Kongsvinger-laget, som rykket opp igjen til førstedivisjon i fjor høst.

 • To mål av Eriksen sikret seier

  HamKam slet lenge med uttelling hjemme mot KFUM lørdag ettermiddag. Men i løpet av tre minutter mot slutten av andre omgang avgjorde Kristian Eriksen kampen med to mål, begge fra kort hold. På overtid misset Jonas Enkerud et straffespark, som gikk knallhardt i tverrliggeren. Ett minutt senere gjorde han det godt igjen da han skåret HamKams tredje fra kort hold på en retur. Raufoss lå under 1–0 til pause mot Grorud, og slapp inn ytterligere ett mål i starten av andreomgang. Markus Johnsgård reduserte til 2-1, men nærmere kom ikke Raufoss. HamKam trygget dermed ledelsen i toppen av tabellen. Tapet mot Grorud gjorde at Raufoss falt ned til niendeplass på tabellen. Med sju kamper igjen å spille ligger de nå fem poeng unna playoff-plass.

  HamKam - KFUM
  Foto: Anders Bakkerud Larsen / NRK
 • Målløst i Hamar – Raufoss sliter

  HamKam har hatt flere store sjanser i lørdagens hjemmekamp mot KFUM, men har ikke klart å skåre mål. Lagene har akkurat gått til pause på stillingen 0–0. Raufoss sliter i sin bortekamp mot Grorud. Der leder hjemmelaget 1–0 til pause etter en skåring midtveis i omgangen.

Flere saker fra Innlandet