Politibil foran Bergen tinghus
Foto: Even Norheim Johansen / NRK

Krim og hendelser i Hordaland

Oppsummert

Tips oss på hordaland@nrk.no, 03030@nrk.no eller på telefon 55 275 780.

 • Mann ville ikkje gå ut då det brann

  Det har vore ei mindre brann i ei leilegheit i Liakroken i Bergen. Det var opne flammar på komfyren. Mannen som budde i leilegheita ville ikkje gå ut. – Då brannvesenet kom fram hadde han ikkje noko anna val enn å bli med ut, seier Ronald Drotningsvik i 110-sentralen. Brannen blei sløkt kjapt og mannen blir tilsett av helsepersonell.

 • Forsvant fra barnehagen

  En to år gammel gutt forsvant fra følget da en gruppe fra Espira Rå barnehage var på tur i formiddag. BA skriver at gutten ble funnet etter en halvtime i et boligfelt 400-500 meter fra barnehagen. Tre politipatruljer lette etter gutten.

 • Innbrudd på skole i Bømlo

  Politiet gjør åstedsundersøkelser på Rubbestadneset videregående skole i Bømlo, etter et innbrudd som skal ha skjedd i løpet av helgen. Det er foreløpig uvisst hva som er stjålet, opplyser politiet.

 • Brann i varebil i Bergen

  Natt til måndag braut det ut brann i ein varebil i Søndre skogvei i Bergen. Både brannvesen og politi rykka ut til staden og brannmannskap starta sløkking. Etter få minutt hadde brannmannskapa kontroll. Det er ikkje meldt om skadde.

Søk i valresultata

valg-dekorasjon