- Mye banning, ikke noe for unger

Noen mener episoden var på kanten språkmessig, andre festet seg mest ved elgen på Vignesbrua. Meningene er mange etter premieren på «Lilyhammer 2»!

Interessen for gårdsdagens premiere på andre sesong av Lilyhammer var enorm. Over 900 000 seere så første episode på TV. Men på gata i dag reagerer folk på vold og språkbruk.

Vi tok turen ut i Lillehammers gater for å høre hva slags inntrykk folk sitter med etter første episode av 'Lilyhammer 2'.

Se flere meninger om «Lilyhammer» i videoen over!

Det var iallefall ingenting å si på seeroppslutningen for premieren av «Lilyhammer 2». Tall fra NRKs analyseavdeling viser at første episode ble sett av hele 922.000 seere.

Med en markedsandel på 51,3 prosent betyr det at én av to TV-seere på det tidspunktet episoden gikk, så på «Lilyhammer».

På forhånd var det meldt om en mørkere og mer voldelig sesong av Lilyhammer, men det så ikke ut til å påvirke seerne. 46.000 av dem var mellom 12 og 19 år.

Stjernene fra Lilyhammer var samlet til fest på Folketeateret i Oslo i kveld. I morgen er det premiere på sesong to av serien.

Se Steven Van Zandt og de andre stjernene på premierefesten for 'Lilyhammer 2'.