Satset på at Leicester skulle vinne Premier League – vant 10.000 kroner

Mandag var en overraskende dag for mange fotballinteresserte over hele verden. Da skjedde det umulige – Leicester vant Premier League. For Simen Fosse fra Honningsvåg ble dagen ekstra spesiell.

Simon Fosse

Simon Fosse og en lokal supporter under kampen mot Swansea på King Power Stadium i Leicester.

Foto: Privat

Honningsvågingen satte i høst penger på at Leicester skulle vinne ligaen og nå kommer det en fin sum med penger inn på konto takket være et lag som få har hatt troen på.

– Jeg satte en lusen tikroning på at de skulle vinne siden de hadde så bra odds. De hadde tusen i odds på Norsk tipping, og i dag fikk jeg beskjed om at jeg har vunnet 10.000 kroner. Jeg sier ikke nei takk til det.

– I utgangspunktet var det helt usannsynlig at Leicester skulle vinne. Det er litt euforisk – nesten helt uvirkelig. Jeg synes det er fantastisk bra – det er en fotballrevolusjon, mener det glade Honningsvågingen.

– Skal du bruke pengene på å se favorittlaget spille?

– Jeg tror det blir en liten ferietur på meg og kjæresten min. Vi får se om det bli noe til overs etter det. Men jeg har mye å se fram til, synes Simon.

Han er begynt å planlegge en fotballtur, og skal få med seg en kamp i Champions League til høstens gruppe-spill.

– Kanskje får jeg se Leicester mot et av de virkelige store lagene i Europa. Det hadde vært veldig artig.

Simen Fosse

Forrige helg var Simen på King Power Stadium i Leicester og fikk oppleve at Leicester vant 4-0 over Swansea.

Foto: Privat

Ny som fans av Leicester

Leicester er ikke et lag Simen har holdt med så veldig lenge, selv om han har fulgt med på fotball hele livet sitt. Det var i januar i fjor at Simen fant ut at han skulle finne seg et lag i Premier League og leste seg opp på de forskjellige lagene.

– Jeg har aldri hatt et lag i Premier League før og det kom som en bonus at Leicester lå nederst på tabellen og var et lag ingen hadde troa på.

Derfra har det bare ballet på seg for fotballsupporteren. Selv om det var noen deprimerende måneder på bunnen av tabellen, så snudde det i mars måned i fjor da de berget plassen. Fra da har kurven gått oppover for laget.

– I dag er jeg veldig fornøyd med at jeg har valgt akkurat dette laget.

Det var kampen mellom Chelsea og Tottenham i går kveld som avgjorde det hele, og det så ikke helt lovende ut til å begynne med. Så det var litt nervepirrende å følge kampen for Simen som måtte følge kampen via telefonen fordi han var på jobb.

– Jeg var ferdig på jobb når Chelsea kom med første reduseringa og da var det bare å springe hjem for å se resten av kampen på TV. Det var noen nervepirrende minutter, medgir Simen, som er blitt vant til å bite negler gjennom denne sesongen.

Forrige helg var Simen på King Power Stadium i Leicester og fikk oppleve laget sitt vinne over Swansea 4-0.

– Du kjenner trykket av kun hjemmelagets supportere. Det var unntakstilstand i byen og i dag er det sikkert ikke værende der på grunn av seieren.​

Simen Fosse

Simen feirer med lokale supportere etter seieren mot Swansea.

Foto: Privat