Sørøyrocken får innbyggerne til å presentere årets artister

Festivalen går i år nye veier for å markedsføre hvilke artister som skal opptre. Og i dag ble de siste artistene sluppet.

Sørøyrocken 2015
Foto: Holand Henriksen / Sørøyrocken

Rockefestivalen som blir arrangert på Sørøya i Hasvik kommune, har i år fått innbyggerne til å presentere artistene som skal opptre.

– Vi bruker lokalbefolkningen på sine arbeidsplasser, og får samtidig vist en annen side av Sørvær. Hva folk driver på med når det ikke er Sørøyrocken, sier festivalsjef Ken Arne Brox og trekker fram et eksempel om at festivalen har fått forespørsel om det i det hele tatt er telefondekning der.

> Se hvilke artister som skal opptre på årets festival i bildegalleriet øverst i saken.

Årets festival er den fjerde i rekken, og arrangeres i tidsrommet 23-25 juli. Flere av artistene som skal opptre er allerede sluppet, mens de siste blir presentert av festivalen i dag. Det er artistene Ida Maria, Lillyum og Frk. Fryd.Totalt skal 17 artister og band opptre på festivalen som har som mål å ha en Nord-Norsk profil.

– Vi er ekstremt glad i Nord-Norge, men selvfølgelig må vi hente ting sørfra også, det kommer man ikke bort fra. Vi ønsker å vise fram det vi har i Nord-Norge av det vi kan tilby av mat og artister. Vi bruker også Nordnorske aktører. Det er vi stolte av, sier Brox.

Ken A. Brox

Festivalsjef Ken Arne Brox

Foto: André Bendixen

I fjor ble festivalen utsolgt, noe som betyr at over 2.000 publikummere opplevde festivaldagene. Årets festival er også på god vei til å bli utsolgt. Det var lagt ut 300 helgepass, men de ble røsket bort på to dager, men det er fremdeles ledige billetter.

– Det er viktig å få med at vi har mange dagsbilletter igjen. Der har vi lagt ut 300 dagsbilletter per dag, sier festivalsjef Ken Arne Brox.

Samtidig arrangeres det flere andre gratisarrangementer som folk kan delta på.

Les også: Droppet Ayia Napa for Sørøyrocken - Troms
Les også: Nordnorsk på Sørøyrocken - Troms
Les også: Rekordbesøk på Sørøyrocken - Troms

Laster kart, vennligst vent...

Sørøyrocken arrangeres i Hasvik kommune i Finnmark, ytterst i havgapet.