Normal

Se de fine høstbildene deres!

Hvis du bruker emneknaggen #nrkfinnmark vil bildene dine vil havne i galleriet vårt.

Høstbilde

Dette flotte høstbildet har Sunniva Werkland (@arcticwanderer) delt med oss på Instagram. Bildet er tatt i Alta under en av hennes mange turer.

Foto: @arcticwanderer

Gult, grønt, brunt, rødt og oransje er fargene som preger bildene som er delt med NRK Finnmark den siste uka.

Til forargelse for noen og til glede for andre – men nå er høsten offisielt her. For september, oktober og november er tradisjonelle høstmåneder her i nord, og det gjenspeiles i deres bilder.

Se bare på dette bildet fra Børselv:

Laster Instagram-innhold

Også mange har fått gleden av å se nordlyset igjen, og vi har fått bilder delt av nordlysets ankomst fra både Øst- og Vest-Finnmark. Dette bildet er delt fra Kirkenes:

Laster Instagram-innhold

Vi i NRK Finnmark ønsker å se bilder fra hele landsdelen. Ved å merke bildene dine med emneknaggen #nrkfinnmark kan du dele dem med oss.

Del gjerne dine bilder med oss av både turbilder, nordlysbilder, høstbilder eller bilder av spennende ting du opplever i våre nordligste fylker.

Har du ikke Instagram? Da kan du laste opp bilder fra datamaskinen din her:

Laster innhold, vennligst vent..

Ved å dele bildene med oss godkjenner du samtidig våre retningslinjer.

Som fotograf står du også inne for at de som er avbildet på bildet du deler med oss har godkjent at dette bildet brukes både på TV og på nett i enhver redaksjonell NRK-sammenheng.

Seerbildene kan blant annet bli valgt ut til å bli vist fram som dagens bilde på Nordnytt-TV-sendingen, i nettartikler eller i leserbildegallerier på våre nettsider nrk.no/troms.

Bildene du publiserer lagres ikke hos NRK, kun en referanse til der bildet ligger på nett. Om du sletter et bilde merket med #NRKfinnmark fra din Instagram-profil, vil det automatisk bli fjernet umiddelbart fra våre sider. Hvis vi har gjengitt et bilde som du ikke ønsker vi skal vise på våre sider, kan du sende en e-post til finnmark@nrk.no, så skal vi fjerne det.

Denne siden er ikke sponset eller administrert av andre enn NRK. Bildekart- og bildestrøm-siden benytter Instagrams åpne API, men er ikke sponset eller sertifisert av Instagram.

Her kan du se alle bildene dere har merket med #nrkfinnmark den siste uken:

Laster innhold, vennligst vent..