NRK Meny
Normal

Barneskoleelev banket opp – innlagt på sykehus i to dager

En barneskoleelev i Øst-Finnmark ble utsatt for så kraftig vold i skolegården at han måtte flys til sykehus. Begge de involverte guttene er under den kriminelle lavalderen.

Laster kart, vennligst vent...

Voldshandlingen mot skoleeleven skjedde på en barne- og ungdomsskole i Øst-Finnmark.

En barneskoleelev i Øst-Finnmark ble utsatt for så kraftig vold i skolegården at han måtte flys til sykehuset i Hammerfest. Begge de involverte guttene er under den kriminelle lavalderen.

Gutten som endte med å tilbringe to dager på sykehus, fikk hjernerystelse og ble påført et nesebrtudd, skriver iFinnmark.

– Sønnen min ble utsatt for kraftig vold. Han ble slått hardt flere ganger i ansiktet. Det kunne endt veldig ille, men heldigvis gikk noen medelever imellom og avverget situasjonen, forteller guttens far til avisa.

Skolen har startet intern etterforskning

Fordi begge guttene er under den kriminelle lavalderen, ønsker ikke politiet å uttale seg om saken. Barne- og ungdomsskolen hvor voldsepisoden skjedde, undersøker saken.

– Det var en hendelse fredag vi gjerne skulle vært foruten. Skolen tar saken meget alvorlig, og vi jobber med den ut fra våre rutiner. Det er opprettet kontakt mellom foreldrene og skolen. Vi håper det går bra med eleven som ble skadd, sier rektor og understreker at skolen har nulltoleranse for vold og mobbing.

Foreldrene til gutten var i går i møte med skoleledelsen, og skal ha et nytt møte i dag.

Ifølge faren til gutten har han fått noen plager i ettertid, og skal til øre, nese og hals- avdelingen på Universitetssykehuset i Nord-Norge i Tromsø for behandling.