Hopp til innhold
Vest politidistrikt frigir bilder fra narkotikabeslag på Husnes etter at 150 kilo kokain ble funnet festet til skroget på et skip

Alle fem dømde etter funn av 150 kilo kokain på skip på Husnes

Kokainen kom med skip frå Brasil til Noreg, og beslaget er det største i vestlandshistoria. Dykkaren får 15 års fengsel.

Kokainbeslag Bama-lager i Oslo 2023

FN: Balkan-kriminelle er storspillere i smugling av kokain til Europa

Kriminelle fra Balkan har overtatt hegemoniet for smugling av kokain til Europa. Det har de gjort uten en Gudfar som Pablo Escobar eller «El Chapo».

Osloveien 366

Nedlagt byggevarehus i Moss ble narkolager

Mellom bleier, truseinnlegg og Ramlösa ble flere hundre kilo cannabis smuglet til et lagerbygg i Moss. Nå er to litauere dømt.

150 kilo kokain blei beslaglagt natt til 13. april 2023 på Husnes.

Aktor om dei fem kokaintiltalte: – Her er det proft og velorganisert

Aktor i saka der 150 kilo kokain blei smugla inn til Husnes, ber om over 16 år og seks månader fengsel for fleirtalet av dei tiltalte. Ein ber ho om at får rabatt.

Fisk2

Beslagla eitt tonn smuglarfisk på ei veke – mistenker organisert verksemd

Tolletaten meldar om omfattande fiskesmugling ut av Noreg, trass bøter på over 100.000 kroner. Nord Fiskarlag slår alarm.

Hemmelig lapp avslørt i Bergen fengsel

Meiner skrifta på fengselsveggen var hemmeleg bodskap til medtiltalt kvinne

Dykkaren er tiltalt for å ha hatt ei sentral rolle i den største kokainsaka i Vestland nokosinne. Under varetekt skreiv han ei lang forklaring på ein vegg i fengselet.

Kokainsmuglingstiltalte Husnes sjekker inn på hotell Best Western Gardermoen

Tatt for å dykke etter kokain på Husnes - hevdar han skulle kontrollere turistskip

Mannen (46) som er tiltalt for å dykke etter 150 kilo kokain under eit skip på Husnes, forklarte i retten at han trudde han skulle inspisere eit turistskip og ikkje turte nekte då han fann ut sanninga.

Bildet viser beslaget på rundt 4,2 millioner svenske kroner i sedler pakket i plastpose.

Millionbeslaget på grensen: – Var ikke veldig godt gjemt

To menn ble tatt med 4,2 millioner svenske kroner på grensen i april. Tolletaten mener organiserte kriminelle kan stå bak.

Vest politidistrikt frigir bilder fra narkotikabeslag på Husnes etter at 150 kilo kokain ble funnet festet til skroget på et skip

Skipet som var lasta med kokain

­