Hopp til innhold
"Under midnattssola"

«Under midnattssola»

Hvorfor blir vi så yre av de lyse nettene?

Tor Evert Johansen, "Der ingen skulle tru at nokon kunne bu – julespesial 2019"

Der ingen skulle tru at nokon kunne bu – julespesial 2019

Tor Evert Johansen drøymer om ein varm og musefri gard innan jul.

Seriebilde for NRKs dramaserie "22. juli"

22. juli

De tok imot de skadde. De trøstet de etterlatte. De prøvde å forstå. «22. juli» forteller historien om dem som var på jobb da terroren rammet Norge i 2011.

Maria Faye Saure

Legen trudde ho skulle føde – oppdaga svulst i staden

Maria Faye Saure frå Florø fekk ein alvorleg diagnose som er svært sjeldan for nokon i hennar alder. I kveld fortel ho historia si i programmet «Hva feiler det deg?». Det heile starta udramatisk.

Lars Monsen

Minutt for Minutt og Sommeråpent 2018

Uke 28 NRK1 torsdag 12. juli kl. 11:00 og kl. 21:20 I sommer skal Lars Monsen ta med hele Norge ut på tur. I «Minutt for Minutt» ser vi turkongen i sitt rette element, i selskap av turkompiser du ikke trodde ville sove i telt. «Sommeråpent» om kvelden følger opp og tar tak i det som skjedde under dagen.

Den blå planeten 2

Den blå planeten, sesong 2

Uke 22 NRK1 søndag 3. juni kl 20.05 Vår forståelse av livet i havet er i stadig utvikling. Alt liv på jorda avhenger av verdenshavene livgivende krefter. Gjennom sju episoder blir vi med på et magisk eventyr under vann.

Viten og vilje: Rayaan

Viten og vilje: Født uten forsvar, sesong 2 (5:5)

Uke 19 NRK1 torsdag 10. mai kl 19.30 Rayaan ble født nesten uten immunforsvar, og en helt vanlig forkjølelse kunne vært dødelig for henne. Da hun var ett år reparerte legene genene hennes slik at kroppen ble i stand til å lage seg et forsvarsverk. Håpet er at genterapi skal kurere stadig flere sykdommer som i dag er uhelbredelige.

Epleslang

Epleslang (1:4)

Uke 17/18 NRK TV 27. april kl. 06.00 og NRK1 1. mai kl 21.15 «Epleslang» er en tørrvittig komiserie om forholdet mellom kultursnobben Thomas og søsteren Ellen, som går på trygd.