Hopp til innhold
Lydbølger-festivalen

God festivalstemning til tross for drittvær

Deltakerne på Lydbølger-festivalen på Bore på Jæren bryr seg lite om regntungt sommervær.

Lydbølger

Lover ny Lydbølger-festival neste år

Så lenge ingen kommer med plutselige millionkrav etter stormen, blir det festival på stranden på Bore også neste år, lover festivalsjef Per Freisberg.

Scene på Viste

– Gjekk frå 12 til 40 m/s på fem minutt

Vinden auka kraftig på kort tid på Bore i går kveld, og festivalleiinga meiner dei ikkje kunne ha føresett at det skulle bli så ille. Heller ikkje på Viste meiner leiinga at dei burde ha avslutta festen tidlegare.

Evakuerer alle fra festival på Bore

– Folk sprang overalt, det var heilt vilt

Festivaldeltakarar fortel om kaos og ville tilstandar før dei vart evakuerte frå Borestranda. Politiet har no fått evakuert alle frå staden.

Et redningshelikopter blei sendt ut, etter at to padlere fikk problemer på sjøen ved Bore på Jæren. Det er sterk vind i området.

Padlere utløste redningsaksjon i vinden

Et redningshelikopter blei sendt ut, etter at to padlere fikk problemer på sjøen ved Bore på Jæren. Det er sterk vind i området.

Lydbølger er Norges første Surf og Musikkfestvial som samler kjernen av Norske surfere til en sommerhelg på Bore strand.

Ny festival fikk drømmevær

Løybølger er Norges første Surf og Musikkfestival, som samler kjernen av Norske surfere til en sommerhelg på Bore strand. Se stemningsrapporten fra festivalens første dag.