Hopp til innhold
Mariann Skotte, ordfører i Lesja

Sp-ordfører: – Skjerpings, damer!

Sp-ordfører Mariann Skotte mener sexmeldingssaken i partiet er sterkt overdrevet, og sier hun har mottatt verre meldinger enn det Navarsete fikk.

Aasa Gjestvang

Aasa Gjestvang: – Dag Rønning har tatt sin straff

Fylkesleder i Senterpartiet og fylkesråd Aasa Gjestvang håper det snart blir ro rundt saken om avgått fylkesordfører Dag Rønning.

 Anne Beathe Tvinnereim

Sp-nestleder #meetoo-bekymret etter valg

– Denne saken har opprørt mange, og det er lett å forstå at den har en signaleffekt som noen opplever som uheldig. Det sier nestleder Anne Beathe Kristiansen Tvinnereim i Senterpartiet om valget av Dag Rønning som gruppeleder i Hedmark Senterparti.

Åse B. Lilleåsen

Kvinneopprør i Senterpartiet etter omstridt valg

Dag Rønning (Sp) måtte trekke seg som fylkesordfører i Hedmark etter upassende oppførsel mot unge jenter. At han nå er valgt som gruppeleder for Senterpartiet setter sinnene i kok.

Arnfinn Nergård, leder i Rovviltnemda

Ny fylkesordfører etter at Rønning trakk seg

Arnfinn Nergård (Sp) blir ny fylkesordfører i Hedmark etter at Dag Rønning før helga trakk seg på grunn av "upassende oppførsel".

Emilie Enger Mehl

Emilie Enger Mehl: – Veldig leit for alle parter

Partikollega og stortingsrepresentant Emilie Enger Mehl (24) fra Åsnes i Hedmark, var ikke kjent med at det hadde kommet varsler mot fylkesordfører Dag Rønning.

Tidligere fylkesordfører i Hedmark, Dag Rønning

Fylkesordfører i Hedmark trekker seg på grunn av «upassende oppførsel»

Dag Rønning har søkt varig fritak som fylkesordfører i Hedmark. Grunnen skal være varsler om mye alkohol og upassende oppførsel.