NRK Meny
Normal

Kastrati hetset etter rødt kort

Strømsgodsets Flamur Kastrati ble grovt hetset via meldinger på sosiale medier og i private sms-er etter å ha fått rødt kort mot Brann. I dag ble det klart at han får fire kampers karantene.

Strømsgodset

Flamur Kastrati må stå over fire kamper etter episodene mot Brann søndag.

Foto: Junge, Heiko / NTB scanpix

Strømsgodset-spilleren ble utvist etter å ha klappet til Branns Vadim Demidov. Det skjedde på stillingen 2-1 til Strømsgodset, men kampen endte til slutt 2-2.

Pressesjef i Strømsgodset, Magne Nilsen, skriver i en sms til NRK at klubben kjenner til hetsen:

«Vi er kjent med hetsen, men det har væt mye for Flamur de siste dagene - og vi ønsker ikke bidra til ytterligere trykk på han. Flamur ønsker ro og fokus på treningene.»

Kastrati

Flamur Kastrati måtte forlate banen etter denne episoden.

Streng straff

Onsdag ble det også kjent at Kastrati blir ilagt fire kampers karantene av Norges Fotballforbund.

«At spilleren sparker mot hoderegionen til en motspiller, at spilleren slår en motspiller i ansiktet/hodet, samt at spilleren ikke forlot spillebanen uten protester, men kom tilbake på banen etter å ha blitt utvist», heter det i disiplinærutvalgets vurdering.

Unnskyldning

Kastrati ba om unnskyldning umiddelbart etter søndagens 2-2-kamp.

– Dommeren gjør helt rett som gir meg rødt kort. Jeg prøvde bare å forsvare meg, men hånden skled opp i ansiktet (hans). Det er bare å beklage til hele Drammen. Vi skulle hatt tre poeng, men jeg klarte å rote det til, sa Kastrati da han unnskyldte seg overfor pressen.

– Jeg føler at han kom med albuene opp, og jeg prøvde bare å beskytte meg. Det var ikke et slag, men det er rødt kort. Jeg slår ingen ned på fotballbanen, fortsatte den utviste Godset-spilleren.

Godtar straffen

Strømsgodset møter Rosenborg lørdag. Etter ligapausen i påsken venter Haugesund (h), Tromsø (b) og Sogndal (h).

– Strømsgodset godtar karantenen som Flamur Kastrati ilegges, og vi vil ikke anke straffen. Både klubb og spiller er nå ferdig med saken, heter det i melding fra Strømsgodset etter at Kastrati-straffen ble kjent.