Kastrati etter slaget: – Beklager til spillere, trenere og fans

Strømsgodset så ut til å ha full kontroll på nyopprykkede Brann. Men et slag, og et rødt kort, sørget for en actionfylt avslutning på Marienlyst.

Strømsgodset

RØDT KORT: Flamur Kastrati (t.v) fikk se det røde kortet etter at han fiket til Brann-kaptein Vadim Demidov.

Foto: Junge, Heiko / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Rundt 73 minutter var spilt da det for alvor tok fyr på Marienlyst.

På stillingen 2-1 til Godset, havnet Vadim Demidov og Flamur Kastrati i munnhuggeri. Enden på visa ble at Kastrati fiket til Demidov, og deretter fikk direkte rødt kort av dommer Svein Oddvar Moen.

– Det var ikke bra av meg. Bildene viser det. Jeg føler jeg blir provosert. Jeg prøver å beskytte meg og hånden går opp ansiktet. Jeg må si beklager til spillere, trenere og fans for at jeg rotet det til. Det er min skyld at det ikke blir seier, sier Kastrati selv om situasjonen.

– Bedre å være åpen enn å finne unnsklydninger

Strømsgodset-trener Bjørn Petter Ingebretsen fortalte etter kampen at han Kastrati hadde beklaget til både han og resten av lagkameratene.

– Han har sagt unnskyld til alle i garderoben. Det er veldig smart når han har gjort dumme ting som det. Jeg har ikke sett situasjonen, men om det er snakk om et slag er det bedre å være åpen enn å finne unnskyldninger, sier Godset-treneren.

Kastrati

SLAG: Flamur Kastrati måtte forlate banen etter denne episoden. Foto TV 2.

Med en mann mer på banen gikk Brann direkte opp og utlignet. Huseklepp slo et vakkert innlegg som innbytter Jakob Orlov sikkert satte i mål.

Godset klarte aldri å slå tilbake, og dermed fikk bergenserne med seg et meget sterkt resultat fra Drammen.

Forsvarsflause og perlescoring

Men det begynte verst tenkelig for rødtrøyene.

Bare fire minutter var spilt da Øyvind Storflor satte ballen i mål etter et vakkert angrep i kjent Godset-stil.

Bergenserne slet med å riste av seg kalddusjen, og ti minutter før pause klønet de det til for seg selv. Amin Nouri forsøkte å klarere ballen, men sleivet den bort til Tommy Høiland, som enkelt satte ballen fordi Piotr Leciejewski som hadde rykket ut i samme duell.

Strømsgodset styrte den første omgangen, og skapte også de største mulighetene. Men like før pause tente Erik Huseklepp håpet for gjestene.

31-åringen mottok ballen på vingen, skjærte inn i banen, før han curlet ballen vakkert inn i det lengste krysset.

Dermed var håpet tent for gjestene fra Bergen.

Storflor kunne avgjort

Etter hvilen kunne Øyvind Storflor nærmest ha avgjort kampen da han fikk ballen på blankt mål. Men trønderen presterte å sette ballen utenfor.

I stedenfor ble det rødt kort og mål i mot for vertene. En kalddusj for laget som også denne sesongen ønsker å jakte medaljer.

Siste nytt

 • Kjempebrøler av Jarstein

  Rune Almenning Jarstein gjorde en kjempetabbe i det 68. minutt i kveldens oppgjør mellom Hertha Berlin og RB Leipzig. Den norske målvakten sleit med å holde ballen i fast grep etter å ha reddet et skudd, og var uheldig og skjøv ballen inn i eget mål. Det ga 2-1-ledelse til Leipzig. Heldigvis for Jarstein og Hertha sørget Krzysztof Piateks straffespark på tampen for sluttresultatet 2-2, og ett poeng til bortelaget. Begge målene før pause kom på hjørnespark. Marko Grujic ga Hertha ledelsen, men Lukas Klostermann nikket inn 1-1.

  Rune Almenning Jarstein
  Foto: ODD ANDERSEN / AFP
 • Nytt norsk overgangsvindu i juni

  På grunn av koronasituasjonen har Norges Fotballforbund fått aksept fra Fifa for et nytt overgangsvindu før sesongen i perioden 10.-30. juni. Det skriver NFF på sine hjemmesider. Datoene er valgt for å ta hensyn til den splittede seriestarten i Eliteserien, Toppserien og 1. divisjon menn.

  Eliteserien fotball 2019, Molde - Bodø/Glimt.
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Svein Ove Ekornesvåg
 • Utvalg skal vurdere sak mot Hansen

  Et utvalg nedsatt av styret i Norges Cykleforbund skal vurdere om det er grunnlag for å anmelde tidligere sykkelpresident Harald Tiedemann Hansen, skriver VG. Hansen var også leder for sykkel-VM i Bergen, som gikk konkurs. Nå skal det vurderes nærmere om han har brutt idrettens regelverk.

  Harald Tiedemann Hansen
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal