NRK Meny
Normal

Kastrati etter slaget: – Beklager til spillere, trenere og fans

Strømsgodset så ut til å ha full kontroll på nyopprykkede Brann. Men et slag, og et rødt kort, sørget for en actionfylt avslutning på Marienlyst.

Strømsgodset

RØDT KORT: Flamur Kastrati (t.v) fikk se det røde kortet etter at han fiket til Brann-kaptein Vadim Demidov.

Foto: Junge, Heiko / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Rundt 73 minutter var spilt da det for alvor tok fyr på Marienlyst.

På stillingen 2-1 til Godset, havnet Vadim Demidov og Flamur Kastrati i munnhuggeri. Enden på visa ble at Kastrati fiket til Demidov, og deretter fikk direkte rødt kort av dommer Svein Oddvar Moen.

– Det var ikke bra av meg. Bildene viser det. Jeg føler jeg blir provosert. Jeg prøver å beskytte meg og hånden går opp ansiktet. Jeg må si beklager til spillere, trenere og fans for at jeg rotet det til. Det er min skyld at det ikke blir seier, sier Kastrati selv om situasjonen.

– Bedre å være åpen enn å finne unnsklydninger

Strømsgodset-trener Bjørn Petter Ingebretsen fortalte etter kampen at han Kastrati hadde beklaget til både han og resten av lagkameratene.

– Han har sagt unnskyld til alle i garderoben. Det er veldig smart når han har gjort dumme ting som det. Jeg har ikke sett situasjonen, men om det er snakk om et slag er det bedre å være åpen enn å finne unnskyldninger, sier Godset-treneren.

Kastrati

SLAG: Flamur Kastrati måtte forlate banen etter denne episoden. Foto TV 2.

Med en mann mer på banen gikk Brann direkte opp og utlignet. Huseklepp slo et vakkert innlegg som innbytter Jakob Orlov sikkert satte i mål.

Godset klarte aldri å slå tilbake, og dermed fikk bergenserne med seg et meget sterkt resultat fra Drammen.

Forsvarsflause og perlescoring

Men det begynte verst tenkelig for rødtrøyene.

Bare fire minutter var spilt da Øyvind Storflor satte ballen i mål etter et vakkert angrep i kjent Godset-stil.

Bergenserne slet med å riste av seg kalddusjen, og ti minutter før pause klønet de det til for seg selv. Amin Nouri forsøkte å klarere ballen, men sleivet den bort til Tommy Høiland, som enkelt satte ballen fordi Piotr Leciejewski som hadde rykket ut i samme duell.

Strømsgodset styrte den første omgangen, og skapte også de største mulighetene. Men like før pause tente Erik Huseklepp håpet for gjestene.

31-åringen mottok ballen på vingen, skjærte inn i banen, før han curlet ballen vakkert inn i det lengste krysset.

Dermed var håpet tent for gjestene fra Bergen.

Storflor kunne avgjort

Etter hvilen kunne Øyvind Storflor nærmest ha avgjort kampen da han fikk ballen på blankt mål. Men trønderen presterte å sette ballen utenfor.

I stedenfor ble det rødt kort og mål i mot for vertene. En kalddusj for laget som også denne sesongen ønsker å jakte medaljer.

Siste nytt

 • Rystede Chelsea slo tilbake

  Chelsea risikerte å gå på sitt tredje strake Premier League-tap da Watford gikk opp i 2-1-ledelse rett etter pausen på Stamford Bridge, men så satte vertene i gang opphentingen. Innbytter Michy Batshuayi utlignet før Cesar Azpilicueta sørget for 3-2 kun tre minutter før slutt. På overtid kronet Batshuayi innhoppet med en dobbel.

  Chelsea
  Foto: MATTHEW CHILDS / Reuters
 • Gir presidenten full tillit

  Regionlederne og styret i Norges Cykleforbund møttes lørdag på Gardermoen, hvor de økonomiske ringvirkningene av sykkel-VM ble diskutert. Seks av de sju regionlederne stilte seg bak et vedtak om å gi full tillit til presidenten og styret. – Det er helt avgjørende for jobben videre, sier president Harald Tiedemann Hansen til NRK.

  Harald Tiedemann Hansen
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
 • Suarez hviles i vennskapskamper

  Barcelonas Luiz Suarez vil ikke ta del i Uruguays vennskapskamper i november på grunn av et trøblete kne, skriver NTB. Barcelona har bedt pent om at Luiz Suarez står over kampene på grunn av et vondt kne, en forespørsel det uruguayanske fotballforbundet har innvilget.

  Suarez
  Foto: ANDRES STAPFF / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 Eliteserien fotball: Aalesund - Kristiansund