Diomande har slått opp skaden

Mjøndalenspiller Vamouti Diomande delte kneskåla i fjor. Nå har skaden blitt slått opp og han er ute for en ny lang periode.

Diomande til sykehus

Her blir Vamouti Diomande fraktet til sykehus. Senere ble det konstatert at hans tidligere skade i kneet er slått opp.

Foto: Vegard Hansen

Diomande ble båret av banen like før pause i kampen mellom Mjøndalen 2 og Åssiden i 3. divisjon mandag kveld. Mjøndalen-trener Vegard Hansen så det hele fra speakerbua.

Vamouti Diomandes kne

Det er dette kneet som nå er skadet på nytt.

Foto: Caroline Bækkelund Hauge / NRK

– Det så ut som han skled og ble liggende med mye vondt. Mulig det var en takling også, men det så uskyldig ut akkurat som det gjorde sist han ble skadet, sier treneren som er speaker i kampene som Mjøndalen 2 spiller.

Ny operasjon

Alt tyder nå på at Diomande må gjennom alt som han har vært igjennom det siste året en gang til.

– Det er en forferdelig dag og helt grusomt at han må oppleve dette en gang til. Det blir en ny runde med masse smerter og en opptreningsrunde som helt sikkert tar et år så det er en veldig rar stemning på stadion her nå, sier Hansen fra bua på motsatt side av banen der skaden skjedde.

– Verste som kunne skje

Diomande selv fortalte om en lyd av at noe knakk da skaden ble slått opp. Trenerteamet håpet på at det var en sene eller noe annet som røyk, men det var altså den omfattende skaden fra i fjor som ble slått opp på nytt. Nå venter mest sannsynlig en ny operasjon på samme måte som sist med skruer og ståltråd som skal sette kneet sammen for at det skal kunne gro.

– Det hele er helt hjerterått og jeg synes så synd på Dio at jeg har helt vondt i magen. Det er det verste som kunne skje, sier Mjøndalen-trener Vegard Hansen som skal besøke Diomande på sykehuset i kveld.

Mjøndalen-spiller Vamouti Diomande ble skadet i kampen mot Start den 18. april 2015.

Det er 13 måneder siden Vamouti Diomande ble skadet i kneet. Nå er skaden blitt slått opp igjen.

Laster Twitter-innhold

Laster Twitter-innhold