Siste nytt

  • - Nok dop til alle i Sandefjord.

    – I Sandefjord er det nok dop til alle som vil ha. Det hevder en langer som Sandefjords Blad har snakket med. Han sier de som selger dop i byen ikke trenger å krangle om kundene fordi etterspørselen er stor. Politiet sier det dessverre er relativt lett å skaffe seg narkotika i byen, men de mener tilgangen er stabil.

  • Larvik bør bli politisentral

    Dersom politiet organiseres i færre og større enheter bør Larvik være aktuell som sted for en ny politisentral, mener Rune Høiseth, ordfører i Larvik. Larvik kommune har tilbudt politiet en tomt de mener er skreddersydd for formålet og som har en ideell strategisk plassering i regionen. Politidirektoratet har foreslått å redusere antall distrikter i politiet fra dagens 27 til seks.

Se alle sendingene fra NRK Østafjells

NRK Østafjells logo

NETT-TV: NRK Østafjells

Hør alle sendingene fra NRK Vestfoldsendinga

Gammel radio - Foto: Vivian Stensrud / NRK
Foto: Vivian Stensrud / NRK

RADIO: Alle sendingene fra NRK Vestfold

TV og radio

I dag blir det mange unger å se i gatene, kledd ut som både hekser og spøkelser, på jakt etter godteri. Norges Birøkterlag mister 1/3 av støtten fra staten, hvis forslag til statsbudsjett blir vedtatt. Kollega Fredrik forteller historien om hans bestefar fyllepenn, Linn blir med bilberger Arnt-Johnny på jobb.
Kontakt oss på tlf 02345