NRK Vestfold - Lokale nyheter, TV og radio

TV og radio

God fredagsmorgen. I Tønsberg møtes 10 fagforeninger og kommunen i retten i høst. De ansatte vil ha tilbake fridagen etter St.Hans. Man vet svært lite om ungdom som bytter eller selger seksuelle tjenester. Sykehuset i Vestfold har holdt fagdag med forebygging som tema. Fem gratis forestillinger av "Spelleman på taket" står på planen i Tønsberg i helga.
I dag slipper The Mondays sin andre plate! Bandmedlemmene som har ulike funksjonshemminger - har smilegaranti på konsertene sine! Nå er det innført vanninsrestriksjoner flere steder i Vestfold. Du skal få høre om Folkehelseuken som starter i dag. Geografikonkurranse har vi også på lur. Du skal få møte Høyre-politikeren Renate Sølversen som skal snakke med helseministeren om ensomhet. På søndag er det fuglenes dag i Ilene våtmarkssenter, og du får vite mer om hva som skjer. Bør barnehagebarna ut av 17. mai-toget? Vi tar debatten. Og Miljødirektoratet har lagt ned forbud mot vasking av sjøfugl som har blitt tilsølt av olje. Naturvernforbundet i Østfold reagerer sterkt.
God morgen Vestfold :) Hagan Musikkfestval har jubileum i år, i helgen er det 10 gang musikkfesten arrangeres i Sande. På lørdag er det familiedag på Hvalfangstmuseet