Siste nytt

 • Hærverk avslørt av skoavtrykk

  Politiet fikk i natt melding om at noen hadde sparket bulk i en bil som sto parkert i Arne Becckers gate i Horten. En 25 år gammel mann ble avslørt som gjerningsmann. Mistenktes sko var identiske med avtrykket på bilen, opplyser politiet.

 • Beruset mann gikk på E18

  Politiet i Vestfold fikk i går kveld flere meldinger fra bilister om en beruset mann som gikk på E18 ved Sem. Politiet rykket ut og kjørte den 27 år gamle mannen hjem. Senere på kvelden fikk politiet melding om en mann som gikk på E18 ved Kopstad. 19-åringen ble kjørt av politiet til et mer egnet sted med mindre trafikk.

 • Togtrafikken i gang igjen

  Signalproblemet ved Skøyen stasjon i Oslo er nå funnet, og togtrafikken er i gang igjen. De tekniske problemene har i dag ført til store forsinkelser for passasjerer som skulle passere Oslo. Pressevakt Håkon Myhre i NSB sier det fortsatt vil være forsinkelser, og enkelte tog blir erstattet av buss.

  Flytoget er tilbake i trafikk mellom Drammen og Oslo Lufthavn.

Se alle sendingene fra NRK Østafjells

NRK Østafjells logo

NETT-TV: NRK Østafjells

Hør alle sendingene fra NRK Vestfoldsendinga

Gammel radio - Foto: Vivian Stensrud / NRK
Foto: Vivian Stensrud / NRK

RADIO: Alle sendingene fra NRK Vestfold

TV og radio

Siste sending før påske. Til oss kommer kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen og snakker om det første halve året i regjering. Vi besøker familien som har laget sydenstrand i garasjen og skal på fyllinga og stå i kø med alle andre som har tatt turen dit for å hive alt de ikke trenger lenger. Det er iskremkrig i Brevik og reporter Kurt Inge Dale er på påskefjellet. God påske fra alle oss i NRK Østafjells

NRK P1 Østafjells

Hva skjer når man samler alle teatergruppene i vestfold til et 24timers teaterstunt? Regler for ungenes dataspill er nødvendig, sier både Medietilsynet og hjelpetelefonen for spilleavhengige. I Vestfold finnes det svært mange gjenbruksbutikker, og det er store prisforskjeller fra butikk til butikk. Russetiden er i gang, og vi blir med å tar et par russeknuter.

Opphavsrett NRK © 2014

Ansvarlig redaktør: Thor Gjermund Eriksen

Nettsjef: Frank Gander (konst.)