Siste nytt

 • Ga seg over

  Tønsberg sentrum: Kvinne i 20-årene anmeldt for besittelse av narkotika . Erkjente forholdet og sa seg villig til å vedta et forelegg, melder politiet. Kvinnen blir også anmeldt for naskeri av klær fra en forretning.

 • Forfalsket bankkort

  To personer er dømt for å ha forfalsket bank- og kredittkort og kjøpt datamaskiner og andre elektriske artikler. De tok også ut et stort beløp i kontanter og oppretta kjøpskonto i andres navn. En mann på 26 år er i Sandefjord tingrett dømt til halvannet år i fengsel. Hans partner, en kvinne på 28 år, er dømt til 176 timer med samfunnsstraff. De to må også ut med over 100 000 kroner i erstatning.

 • Telefonproblemer hos Fylkesmannen

  Fylkesmannens telefonsystem og sentralbord er ute av drift på grunn av en feil hos leverandøren. Det arbeides med å rette feilen, men det er usikkert hvor lang tid det vil ta. Feilen gjør at både inn- og utgående samtaler ikke kommer fram.

 • Legger lenser på Hvasser - Foto: Vestfold Interkommunale Brannvesen /
  Foto: Vestfold Interkommunale Brannvesen

  Oljevernøvelse fortsetter

  Øvelsen «Ytre Oslofjord 2014» fortsetter i dag. Interkommunalt utvalg mot akutt forurensning i Vestfold legger nå ut lenser på fjorden i Sandøsund på Hvasser. 200 personer og et 20-talls fartøy fra både Norge, Sverige og Danmark er med på øvelsen.

Se alle sendingene fra NRK Østafjells

NRK Østafjells logo

NETT-TV: NRK Østafjells

Hør alle sendingene fra NRK Vestfoldsendinga

Gammel radio - Foto: Vivian Stensrud / NRK
Foto: Vivian Stensrud / NRK

RADIO: Alle sendingene fra NRK Vestfold

TV og radio

Kontakt oss på tlf 02345
Hun har lenge visst at hun er kvinne i en manns kropp. I sommer startet prosessen med kjønsskifte. Du får straks møte Beth Kelly Berg Hope-Johnson her i Vestfoldsendinga.
Siri Langaas på Nøtterøy opplevde en mors største tragedie. Nå vil hun forsøke å skrive seg ut av sorgen etter sønnens død.
Beredskapen i nasjonalparkene på begge sider av fjorden skal testet. Denne uka arrangeres det en stor oljevernøvelse i Oslofjorden.