Siste nytt

  • Topper lista i Tønsberg Høyre

    På nominasjonsmøtet i Tønsberg Høyre i kveld, ble ordfører Petter Berg valgt til å fortsatt stå øverst på lista. Dette var også valgkomiteens forslag. Lederen i partiet, Henning Wold, hadde i forkant varslet at han stilte til kamp om førsteplassen. Berg ble valgt med 33 stemmer. Wold fikk 29.

  • Bil har kjørt inn i hus

    Politiet i Vestfold melder at det har skjedd et mindre trafikkuhell i Kongegata i Larvik. En bil har kjørt inn i et hus. Bilføreren har sagt til politiet at årsaken var svikt i bremsene. Sak er opprettet, og føreren har fått førerkortet sitt beslaglagt.

  • Signerte beredskapsavtale

    Oslofjorden Convention Centre i Stokke blir beredskapssted for flere tusen mennesker. I dag signerte de en avtale med Fylkesmannen. Det betyr at fire tusen personer kan innlosjeres og få mat på Brunstad i Stokke, dersom det skulle oppstå en katastrofe i Vestfold.

Se alle sendingene fra NRK Østafjells

NRK Østafjells logo

NETT-TV: NRK Østafjells

Hør alle sendingene fra NRK Vestfoldsendinga

Gammel radio - Foto: Vivian Stensrud / NRK
Foto: Vivian Stensrud / NRK

RADIO: Alle sendingene fra NRK Vestfold

TV og radio

Stavenfestivalen skal flytte og dermed kan den miste sjelen sin, mener kulturjournalister. "Annie" settes opp på Nøtterøy kulturhus og Niels Christian Geelmuyden kommer for å snakke om noen av sine mange portretter.
Kontakt oss på tlf 02345
Kontakt oss på tlf 02345