Det gikk en kule varmt for Inters Lucio da han sparket Romas Maarten Stekelenburg bevisstløs lørdag.

Heitinga

Johnny Heitinga var lite fornøyd med Lucios usportslige opptreden.

– Jeg så Lucio komme, så ble alt svart, sier Stekelenburg til Gazzetta dello Sport, ifølge goal.com.

Etter et kvarters spill mellom Inter og Roma ble tilskuerne vitne til den stygge episoden.

Inters Lucio fosset mot mål i jakten på et gjennomspill. Brasilianeren rakk aldri ballen, og avsluttet istedenfor med å sparke keeper Stekelenburg i hodet.

Stekelenburg ble liggende uten å gi livstegn fra seg, før han ble båret av banen og kjørt til sykehus.

– Ringte kona

CNNs reporter i Milano, Tancredi Palmeri, kunne melde følgende i timene etter at Stekelenburg hadde kommet til bevissthet.

«Når Stekelenburg våknet spurte han først om hva som hadde skjedd. Så ringte han kona for å fortelle at alt var ok,» skrev Palmeri.

En melding som skal være fra Romas medisinske apparat ble også «retweetet» etter den stygge situasjonen.

«Han mistet bevisstheten, dro til sykehuset og fikk sjekket hodet. Han er ok».

Sjokkerte Heitinga

Søndag fikk landsmann og Everton-spiller Johnny Heitinga se Lucios spark mot Stekelenburgs hode.

«Så akkurat angrepet på Stekelenburg. Forferdelig. Lykke til,» skrev Heitinga til Roma-keeperen på Twitter.

Den nyinnkjøpte keeperen melder at han vil være tilbake på banen så fort som mulig, ifølge italienske medier.

Fotball

• Maanum tilbake i Arsenals startoppstilling – første start siden kollapsen

Frida Maanum er endelig tilbake i Arsenals startoppstilling når London-klubben gjester Manchester City søndag.

24-åringen har riktignok fått to innhopp etter den dramatiske kollapsen mot Chelsea. Hun fikk først 25 minutter i 3-0-seieren hjemme over Leicester, og deretter 27 minutter i 1-1-kampen borte mot Everton.

Maanum falt om og ble liggende på gresset i ligacupfinalen mot Chelsea 31. mars.

(NTB)

Britain Soccer Women’s Super League
  • Grønstad tok norsk rekord på 600 meter

Tobias Grønstad IK Tjalve fortsetter storformen på 600 meter. Søndag løp han inn til 1.14,56 under et stevne i Tyskland. Det er norsk rekord på distansen.

Grønstad løp også inn til rekord sist uke – da han tok tiden til OL-gullvinner på 800 meter fra 1996, Vebjørn Rodal.

Etter å ha smadret to norske rekorder på 600 meter, er planen nå å løpe 800 meter om en uke – også det i Tyskland.

Friidrett - Trond Mohn Games
  • 2-1 til Brann

SISTE: Innbytter Anna Aahjem setter ballen i mål med 10 minutter igjen av kampen. Brann har dominert andre omgang, og påført Rosenborg årets to første baklengs.

Mathine Østenstad uliknet for Brann rett etter pause. Straffen ble gitt etter at RBK-keeper Rulyte går for hardt inn i en duell. Brann-trener Martin Ho har gjort tre bytter i pausen, og dette har gitt effekt.

Frøya Dorsin sendte bortelaget i ledelsen i åpningskampen på Brann stadion. Langskuddet 31 minutter inne i kampen kom etter at Rosenborg vant ballen, som følge av en hands dommer Karoline Jensen overså.

Det ble en sjansefattig og jevnspilt første omgang.

Totalt 6051 supportere har søndag tatt turen til tilskuerbenken på Brann stadion.

SENDTE BRANN I LEDELSEN: Innbytter Anna Aahjem
  • Norsk stortap i åpningskampen i J17-EM

England ble flere hakk for store i den første kampen i gruppespillet i J17-EM søndag.

Allerede etter elleve minutters spill ledet England 2-0 og hadde etter det god kontroll på kampen.

Like etter pause scoret Lola Brown Englands tredje mål, et mål som også ble kampens siste. Dermed endte kampen 3-0 til England.

J17-EM arrangeres i Sverige. Norge spiller mot Frankrike på onsdag, før gruppespillet avsluttes mot Sverige på lørdag.