Skrell for Vipers Kristiansand

Vipers Kristiansand tapte overraskende 27–28 for Stabæk i Aquarama onsdag kveld.

Jeanett Kristiansen, Vipers Kristiansand

Det ble en tett og jevn kamp mellom Vipers Kristiansand og Stabæk. Lagene fulgte hverandre gjennom hele kampen.

Selv om Vipers Kristiansand måtte finne seg i å være storfavoritter før kamp, gikk de på et overraskende tap.

Intervju etter hjemmekampen der Vipers tapte 27-28 mot Stabæk.

Se intervju med Vipers-trener Kenneth Gabrielsen.

Jevn første omgang

Første omgang var overraskende jevn. Halvveis i omgangen var stillingen 8–8. Anna Lipman startet i mål og fikk spille en halv omgang før Sakura Hauge kom inn.

Etter keeperbytte tok Vipers over, og ledet 14–10 etter 26 minutter. Da forventet de fleste at Vipers ville rykke ytterligere fra.

Slik gikk det ikke. Ved pause var stillingen 14–12 til hjemmelaget.

Brattset etter kampen der Vipers tapte 28-27 for Stabæk

Se intervju med Vipers-spiller Kari Brattset.

Gikk rett i strupen

Etter pause gikk Stabæk ut uten respekt for hjemmelaget. Elleve minutter ut i omgangen ledet Stabæk 19–18. Den ledelsen skulle holde kampen ut

Resten av omgangen ble preget av mye bomskudd, og ikke minst en god keeper, som sto i veien for hjemmelagets avslutninger.

Resten av kampen bølget voldsomt frem og tilbake, men Vipers klarte aldri å hente inn gjestene fra Bærum. Til slutt ble det tap med sifrene 27–28.

Se intervju med Vipers-spiller Vilde Jonassen.