En solid hjemmeseier for Avaldsnes

Det endte 7-0 til Avaldsnes Viking Queens da de møtte Amazon Grimstad i toppserien for kvinnefotball.

Avaldsnes (i stripete trøyer) slo Vålerenga/VIF 5-1 under lørdagens semifinale i NM i kvinnefotball

Avaldsnes spilte bra mot Amazon og vant 7-0. (arkivfoto)

Amazon Grimstad

Amazon Grimstad tapte igjen, noe som betyr at de er nederst på tabellen i eliteserien. (arkivfoto)

Storseier for Avaldsnes i den tredje kampen lørdag vartet Avaldsnes opp med et målshow i første omgang mot Amazon Grimstad på hjemmegress.

Sju mål noterte rogalendingene seg for. Samtlige i den første omgangen.

Debora scoret fire mål

I løpet av de sju første minuttene i kampen hadde Debora Cristiane de Oliveira satt tonen med to scoringer. Hun scoret også det tredje og det femte målet.

Rosana dos Santos Augusto, Cecilie Pedersen og Holmfridur Magnusdottir scoret de siste målene. Avaldsnes, som tapte 0-3 for LSK Kvinner i forrige serierunde, passerer Kolbotn på tabellen og inntar femteplass.

Seks strake tap

Amazon Grimstad har ikke hatt en god sesong, og med dette tapet har de seks strake tap på rad. Sist laget vant var 16. mai borte mot Grand Bodø. Da vant sørlendingene 2-1.

Det betyr at Grimstad-laget ligger på 11. plass på tabellen med sine 3 poeng.