Hopp til innhold

En drept i skoleskyting i USA

En person er drept etter skyting på en skole i Chardon i Ohio. Minst fire er skadd. FBI bekrefter at en person er pågrepet etter skytingen.

Skoleskyting Ohio

Chardon High School evakueres mens politiet søker gjennom bygningene i Chardon, Ohio.

Foto: John Horton / Ap

En student døde etter skyting på Chardon High School nordøst i staten Ohio i USA mandag morgen, lokal tid. Det opplyser lokalt politi. En person er pågrepet.

Flere alvorlig skadet

Ifølge Cleveland.com ble fem personer skadd da det ble løsnet skudd i skolens kantine i morges. Bernie Hupp forteller til avisen at han var i klasserommet da han og medelevene hørt tre skudd.

– Læreren vår var på vei ut av rommet for å ta noen kopier. Han kom løpende tilbake og låste døren til rommet.

Læreren samlet Bernie og de andre elevene bakerst i klasserommet slik at de ikke kunne ses fra døren. Senere ble skolen evakuert.

Chardon, Ohio

Politi, ambulanser og brannmannskaper kom raskt til skolen etter at en som trolig er elev ved skolen åpnet ild inne skolens kantine.

Foto: FOX News

Jaget av lærer

En mor sier at hennes sønn har fortalt at han satt og spiste frokost på skolen da en gutt plutselig reiste seg og begynte å skyte.

Det skal ha vært en student som skjøt. Han ble jaget fra skolen av lærer før han overga seg til noen som tilfeldigvis var i nærheten der, sier politiet til nyhetsbyrået AFP.

De skadde ble brakt til sykehusene MetroHealth og Hillcrest.

Politiet sperret av flere gater i området rundt skolen mens de søkte gjennom skolebygningen på jakt etter eventuelle andre gjerningsmenn og ofre.

En lærer ved skolen skal ha sett en gjerningsmann flykte fra området.

– En pågrepet

Skoleskyting, Cleveland

Elever trøster hverandre etter skytingen på skolen.

Foto: HANDOUT / Reuters

FBI bekrefter at fire personer ble skadd og at en person er pågrepet, melder newsnet5.com.

Chardon High School har mer enn 1000 elever.

Også flere andre skoler i området ble stengt. Skolebusser som var på vei til skolene ble omdirigert til å frakte elevene hjem igjen, mens foreldrene til elever som allerede var på skolen er bedt om å komme for å hente dem, melder
19 Action News.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

SISTE NYTT

Siste nytt