Hopp til innhold

Ikke tilbake før om tre uker

Høgmo regner ikke med toppscoreren før 11. september.

Sigurd Rushfeldt sliter

Sigurd Rushfeldt er ikke tilbake på TILs lag før tidligst om tre uker.

Foto: Erlend Aas / Scanpix

Tromsøs kaptein og toppscorer spiller ikke søndagens hjemmekamp mot Odd Grenland. Og trener Per-Mathias Høgmo regner med det vil drøye enda noen uker før 37-åringen er tilbake på banen.

– Det er et håp om at Sigurd er tilbake etter neste landslagspause, altså mot Brann hjemme 11. september, sier Høgmo til NRK.

– Da har vi åtte kamper igjen. Og det tror jeg er en naturlig målsetting slik det ligger an nå, sier Høgmo.

LES OGSÅ: Ute til 22. august !

Til sjekk i Oslo

TIL-sjefen har vært nødt til å komponere et lag uten klubbens toppscorer (seks seriemål i år) de siste fem seriekampene. Det er en skade øverst på baksiden av det ene låret som fortsatt setter Rushfeldt ut av spill.

– Jeg har vært i Oslo for å få sjekket skaden, men de fant ikke ut noe mer der enn det vi var klar over fra før. Kanskje stammer det fra ryggen, sier Rushfeldt.

Kayke fra start

Mot Odd Grenland på Alfheim søndag velger Høgmo å satse på et 4-3-3-system med George Mourad som midtspiss. Brasilianske Kayke får sin debut fra start – og sine første opptreden på Alfheim – som venstrekant i den nye formasjonne.

– Kayke er en ekstremt hurtig spiller, spesielt på de første 10-15 meterne. God teknikk og gode avslutningsferdigheter. Fortsatt litt uskolert i det taktiske, men definitivt en trussel offensivt, sier Per-Mathias Høgmo til NRK.

Alta-gutten Mads Reginiussen kan få sjansen fra start på høyre kant.