Hopp til innhold

Rushfeldt ute til 22. august

TILs kaptein ute på grunn av belastningsskade.

Sigurd Rushfeldt
Foto: Bertinussen, Rune Stoltz / SCANPIX

Tromsø ILs kaptein Sigurd Rushfeldt sliter med å bli kvitt belastningsskaden på baksiden av låret. Han har hatt føling med skaden i to måneder. I ferien ble den verre.

– Nå må jeg bare bli frisk, og jeg får trene litt alternativt og roligere og få diverse behandlinger. Vi har en frihelg helga før kampen 22. august. Alt før det vil være en bonus. Det kan fort gå så lang tid, sier Rushfeldt til NRK.

TILs kaptein håper dermed på å bli frisk til hjemmekampen mot Odd Grenland. Det betyr at kampene mot Kongsvinger, Stabæk og Aalesund ryker for veteranen.

– Klart det er tungt å gå skadet og det er tunge treninger alene, sier Rushfeldt, som står med seks seriemål denne sesongen. Totalt har 37-åringen scoret 160 seriemål i Norge – seks færre enn rekordinnehaver Harald Brattbakk.

Også TILs midtbanespiller Kara Mbodji, som har vært en av de beste spillerne i eliteserien denne sesongen er satt ut av spill de neste ukene. Han må opereres for en meniskskade.

TILs lege Paul W. Hansen regner med at 20-åringen fra Senegal kan være tilbake på banen i løpet av to-tre uker etter inngrepet.

Flere nyheter fra Troms og Finnmark