Hopp til innhold

Justin Bieber kommer tilbake

Da popstjernen Justin Bieber spilte på Operataket i mai ble det kaos i Oslo sentrum. Nå er det klart at han skal holde to konserter på Fornebu.

Justin Bieber live i Oslo

Justin Bieber skal igjen opptre live i Oslo.

Foto: Universal Music Norway

Men konsertene blir ikke før 16. og 17. april til neste år.

Det blir ikke noe kaos, slik det var i mai, lover arrangøren Atomic. Da kom mange til operataket for å oppleve popartisten gratis.

– At det er på Telenor Arena og at det er billettsalg, mye av jobben er da gjort for å unngå kaos. Både vi og konsertstedet har god erfaring med å håndtere store konserter, sier Peer Osmundsvaag i Atomic. Det var ikke Atomic som hadde hånd om gratisarrangementet i mai.

Konsertene i april blir ikke gratis, som den i mai. De billigste billettene koster 530 kroner. Skal du stå helt foran, i det som kalles Golden Circle, koster konsertbilletten 885 kroner. Det er ikke lang tid å spare ukepenger på heller: Billettsalget starter torsdag 12. juli 09.00 på Billettservice.

Så nær var Justin Bieber-konserten å bli avlyst.

Dramaet bak Justin Biebers konsert i Oslo

Setter opp busser

Der kan fansen også kjøpe billetter til busser som blir satt opp i forbindelse med konsertene.

– Med å busse fansen helt til døren til konsertstedet, unngår vi at de traver rundt i Oslo by. Men det blir jo alltid litt liv og røre når Justin Bieber er i byen, sier Osmundsvaag.

Bussene til Bieber-konserten går fra Arendal, Lillehammer, Skien, Hamar, Elverum, Gjøvik, Kongsberg, Larvik, Tønsberg, Fredrikstad, Kongsvinger, Hønefoss, Hokksund, Lilletrøm, Drammen, Drøbak, Ski, Sandefjord, Halden, Vikersund og Moss.

Vil ikke være barnestjerne

Da Fredrik Skavlan møtte Justin Bieber i mai, sa artisten at han ikke ville være barnestjerne mer.

– Jeg blir eldre og musikken min modnes med meg. Jeg planlegger å lage musikk som kan nå ut til alle, sier Bieber.

Han synes også det er rart å se på videoer han lastet opp på Youtube under navnet Kidrauhl. Det var gjennom disse videoene han ble kjent.

– Jeg er flau over noen av videoene jeg lastet opp da jeg var yngre. Men når alt kommer til alt så er det jo bare meg og personligheten min. Jeg vil alltid være Kidrauhl, sier Bieber.

Verdensturneen “Believe” starter 29.september i Glendale, Arizona med Carly Rae Jepsen som oppvarmer. "Believe" er Justin Biebers andre verdensturne.

Bieber-fans

Bieber-fans på Operataket i mai.

Foto: Varfjell, Fredrik / NTB scanpix