Vegakameratene tapte 6-2

Selv om stillingen stod 0-0 til pause tapte Vegakameratene mot det serbiske laget Ekonomac i europacupen i innendørsfotball i ettermiddag.

Vegakameratene

Keeper Raakvag måtte hente ut 6 baklengsmål da Vegakameratene møtte det serbiske laget Ekronomac onsdag.

– Vi henger godt med i 1.omgang, men så merker vi at kreftene begynner å gå tom. Det er utrolig sterkt at vi klarer å komme tilbake to ganger mot et av Europas aller beste lag, sier Moen til NRK.

I følge Vegakameratenes live-oppdatering var det høyt tempo i starten og store sjanser til begge lag. Første mål kom da serberne i andre omgang fikk straffe.

Etter første målet til serberne blir Vegakameratene presset veldig lavt, men kommer tilbake med mål fra Christopher Moen. Den andre og siste scoringen til Vega ble gjort av Håvard Solem.

Solem i Vegakameratene

Laget får et håp når Solem utligner til 2-2.

Når det ble 3-2 tok kreftene slutt for Vegakameratene som slapp inn et par enkle mål.

Må ta poeng i morgen

Lagkamerat og medscorer Håvard Solem sier at det nå kan bli tøft for laget å gå videre i cupen.

– Vi må ta poeng i morgen mot hjemmelaget fra Riga, og det i en stappfull sal med mange hundre hjemmefans. Men vi viser i dag at vi kan, og laget i morgen skal være dårligere enn det serbiske laget vi lenge holdt følge med i dag, sier Solem.

Ingen store forandringer i troppen

Vegakameratene på plass i Riga

Futsallaget kommer opprinnelig fra Vega i Nordland, men er basert i Trondheim.

Det er ingen store forandringer på troppen til kameratene fra innledende runde i Andorra forrige måned. Tor Christian Klaussen er ute som følge av bruddet i hånda i siste kamp i Andorra. Morten Ravlo har pådratt seg en ny skade og er heller ikke med i denne runden.