Hopp til innhold

Fergies venn fra Sortland

Fergies norske venn er Torben Frantzen fra Sortland.

Fergie

NORSK KJÆRESTE?: Sarah «Fergie» Fergusons norske venn er fra Sortland. Hertuginnen besøkte Vesterålen i august.

Foto: MARK MAINZ / AFP

Men 36 år gamle Sortlands-mannen og Sarah «Fergie» Ferguson er kun nære venner, sier Torben Frantzens talsmann, direktør i Frantzen Partners, Simon Rees til VG.

- Vi er blitt konfrontert med rykter om at de er et par flere ganger de siste ukene. Men det er det overhodet ikke sannhet i, og det er det viktig for Torben å understreke, sier Rees.

Men hertuginnen var på besøk på Sortland i august.

Frantzen fra Nordland undersøker ulike matprosjekter i det Nord-amerikanske markedet i samarbeid med hertuginnen.

Da diskuterte de muligheten for et samarbeid om Omega3-olje, forteller talsmann Rees.

Har vært på besøk på flere besøk

Vennskapet mellom Torben Frantzen og hertuginnen har utviklet seg gjennom de siste 18 månedene. 20. september i år var Fergie på et flere dager langt besøkt i Natal i Brasill der Frantzen har hus.

Sarah «Fergie» Ferguson var på tur med en venninne og bodde i flere hus eid av Sortlands-mannen. Ferguson og Frantzen både ferierte sammen og hadde forretningssamtaler.

Spesielle signaler

Fergie og Torben Frantzen har flere ganger blitt fotografert sammen. Blant annet under Formel 1-finalen i Sao Paolo 21. oktober. Rees forteller at han var sammen med Frantzen og Ferguson ved begge anledninger.

- Vi var en hel vennegjeng som var sammen, både i Natal og under Grand Prix. Ferguson er veldig interessert i motorsport og kjenner Formel 1-sjefen Bernie Ecclestone. Vi ble invitert av Honda Racing, sier Rees.

Rees forteller at han også kjenner hertuginnen godt, og at han sammen med brødrene Torben og Geir Ståle Frantzen har feriert sammen med henne og hennes døtre Beatrice (19) og Eugenie (17).

- Vi tre har alle tenåringsdøtre selv, og de er blitt kjent med hertuginnens barn, sier Rees.

På ferie hos Torben

Fergie forteller en reporter i den brasilianske lokalavisen Diario de Natal at hun hovedsakelig er invitert til Natal i Brasil for å feriere hos sin norske venn Torben, men at hun også er i dialog med guvernøren Wilma de Faria om et skoleprosjekt.

Fra en nær venn av Frantzen får VG fortalt at flere i vennegjengen har ledd godt av ryktene om at Sortlands-mannen er kjæreste med den verdenskjente hertuginnen.

- Torben er veldig glad i sin norske kjæreste, og absolutt ikke i noe forhold til «Fergie». De to er bare businessvenner som ble kjent, sier vennen.