Hopp til innhold

Politiet ekstra på vakt ved MC-fest

Politiet følger den planlagte MC-festen i Bergen i kveld nøye. Hog Riders på Laksevåg venter Hells Angels på besøk i helgen.

MC-treff Bergen

Politiet var ekstra på vakt, mellom anna gjennom trafikkontrollar, ved MC-festen til Hog Riders i Bergen i helga.

Foto: Kjetil Rydland/NRK

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Det er ikke lenge siden MC-klubben Hog Riders i Kjøkkelvik i Laksevåg bydel i Bergen ble offisiell støtteklubb for Hells Angels.

LES MER: I ferd med å få fotfeste i Bergen

I helgen arrangerer klubben fest - og venter besøk av nettopp Hells Angels. Den vil politiet holde et øye med.

– Vi har fått opplyst at det skal holdes et såkalt kvartalsmøte for Harley Davidson-klubber i lokalene til Hog Riders. Dette møter inbefatter også Hells Angels, sier politiinspektør Tore Salvesen.

Den siste tiden skal Hells Angels ha jobbet intenst med å knytte til seg støttegrupper over hele landet, også på Vestlandet.

LES OGSÅ: Frykter flere MC-klubber og Hells Angels-fest i Haugesund

Vil ha kontroll med MC-miljøet

– Dette er klubber som er velkjent innenfor det såkalte en-prosent-miljøet. Politiet har som prioritet å følge dette miljøet. Det vil vi også gjøre i dag, sier Salvesen.

Hvordan gjør dere det?

– Blant annet med trafikkontroller, noe mer vil jeg ikke gå ut med nå, fastlår politiinspektøren ved Bergen vest poltitistasjon.

Etter møtet i dag, er det planlagt en fest i klubblokalet til Hog Riders.

– Vi forholder oss til at de kommer her, så utfører vi den jobben som vi har planlagt. Vi vil forsøke og få en så god oversikt som mulig over de personene som måtte komme til denne festen, avslutter Tore Salvesen.

LES OGSÅ: